helgen som varit

Jappjapp, nu är jag tillräckligt pigg för att skriva om helgen känner jag.
En helg som jag då tillbringade i Göteborg, en stad som jag nog skulle vilja beskriva som Sveriges bästa stad.
Jag menar, spårvagnarna. En klassiker, som förflyttar personer ungefär hela tiden.
Sjukt smidigt, och om man har tur så är det gratis. Det var det iallafall för mig, eftersom jag inte kunde betala (jaja, vi säger så).

Hursomhelst, när jag gick ur tåget, så kom Vicky och Jonas och hämtade mig på stationen. Det roliga med det var att Vicky kände igen mig från typ 50 meter. Jag kände ju igen henne också, men jaa iallafall..det var lite kul.

Sen drog vi hem till Hannas lägenhet, där jag dumpade mina grejjer, för att sedan åka spårvagn till donken, där vi tog en Mcflurry (ja, denna gången betalade vi.. eller jaa, Jonas gjorde).

Sen var det ganska dags snart att åka till liseberg, där vi skulle möta Hannisen.
Och rätt som det var så stod hon där, söt som alltid, i sin röda Lisebergsjacka.

Det hände också en rätt skoj sak när vi stod och väntade på Hanna utanför Entrén. Det samlades asmånga vakter därutanför då.. Undrar om dem tyckte att nån av mig, Jonas och Vicky såg farliga ut? Det skulle inte förvåna mig. Men det ska tilläggas att vi inte såg ett dugg farliga ut. Som tre små lamm ungefär. Nåja.

****

Sen bar det då äntligen dags in i parken, och på lördagen så bjussade Hanna på biljetter och inträdet, snacka om underbar person.

Vi åkte en hel del redan på lördagen, bland annat Balder, Kanonen, Kållerado (stavning?), och självklart Lisebergsbanan. Sen lite smått och gott, men dem är ingen idé att ta med, eftersom dem var så mesiga.
Spinrock var dock riktigt go.

Sen kom tre av Hannas vänner, och då bar det iväg till Gasten. Vilket var det absolut värsta jag har varit med om förresten! Fyfasen. Höll på att ungefär tio gånger under 5 minuter. Så rädd har jag aldrig varit tror jag fasenimej
Dessutom fick jag ju äran(?) att gå först!

Redan vid biljettkön så blev jag skrämd från vettet! 
Men som ni märker lever jag ju än iallafall.

****

Efter detta, så åkte vi lite smått och gott igen, för att sedan gå över till skicklighetsspelen. 
Och det visade sig att Hanna var den som var skickligast på klo-spelen. 
Alltså där man ska fånga gosedjur med klor (ni vet vad jag menar).

Men jag fick faktiskt också upp några, vilka jag gav till både Hanna och Vicky. Det tyckte dem nog om. Hoppas jag iallafall. 
Jag fick iallafall en puss på kinden av Vicky. Yeeey!

****
Sen var det dags för Fyrverkerierna, eftersom det faktiskt var premiär för Liseberg på Lördagen. Och det var det absolut mäktigaste jag sett i fyrverkeriväg. Fyfasen vad fint det var. Och extremt mycket var det också. 

Så, när det också var slut, drog vi och handlade på nåt ställe, som låg nånstans.. I Göteborg låg det iallafall. 

Sedan bar det iväg hem till Hanna igen, där det blev Chicken och Potatissallad. Inte alls dumt var det! Faktum var att det var väldigt gott, Tack Hanna (=

Sen blev det också lite film, en liten stund med Sylvester Stallone, och sedan Sällskapsresan- Sun trip.

Jättemysig kväll, och sen drog Vicky hem till sig, och vi andra la oss och sov.

****

Sen på söndagen började det med en stadig frukost på Donken.  Sen en väntestund på Vicky innan det bar iväg till liseberg för en massa galna upptåg och massa karuseller.

Kände dock att dagen kunde börjat bättre när Hanna och Vicky drog med mig på Tornado, som i och för sig var riktigt skön. Men lite måste man kunna stå ut med, man är ju ändå man, och dem två flickorna dissar man inte bara sådär. Tro mig=)

Sen bar det iväg till Höjden på Liseberg. Och när vi ändå var på höjden, så passade dem båda girlsen på att dra med mig i Höjdskräcken. Och den attraktionen är precis vad den heter. Fyfaasen vad rädd man var när man var på väg upp. Väl däruppe var det mest fint. Kunde i och för sig inte njuta så mycket av utsikten när man visste vad som väntade, 10 sekunder senare. Sen bara *AAAAAAAAAH* Magen var kvar däruppe, och hjärnan hade tappats. Men levde, det  gjorde man ju iallafall. 

Efter detta så åkte vi lite till, nån kompis till Vicky joinade också, och vi åkte lite till. Sen började jag må illa. Riktigt illa. Men jag stod ut, och åkte lite mer karuseller. 

Tillslut, efter att jag klev ur bilen i Jukebox, så blev det nog, och ett av mina mindre stolta ögonblick var ett faktum. 
Jag spydde alltså. Precis efter att jag kom ur "bilen". 
Det var inte sådär jättefräscht. 

Men efter detta så tog jag mig en dricka, dem andra tre åkte Lisebergsbanan en sista gång. Sen ville Hanna gå hem, och jag hängde med, eftersom jag ändå inte hade planerat att åka nåt mer, av olika anledningar.

Sen var det i princip dags för mig att ta farväl av Götet för denna gång. 

Och det var verkligen tråkigt att åka. 
Helgen var den bästa för mig på väldigt väldigt länge, och jag har två personer att tacka för detta. TACK Hanna och Vicky. 
Helgen var som sagt HELT underbar. 
Hoppas vi ses snart igen.=)

****

Sen, när jag kom till tåget så märkte jag att jag fick en plats, så jag var tvungen att åka baklänges i tåget, i 3 timmar, fortfarande illamåendes från Liseberg. 

Det var ingen Hit. Men hem kom jag, och lever, det gör jag också. 

Hoppas nu ni fått er en bild av hur jag hade det nere i Göteborg. Annars kommer det några bilder här.

image52
Denna vann jag då i en klo-maskin nere på Liseberg. Simpelt spel säger jag. :)



Kanonen..typ värsta jag vart med om, utom Höjdskräcken och Balder.

Det var allt för mig denna gång.

/David







 



Lisebeeeeerg

Hello igen, det var ett tag sen jag skrev här nu, men det har sina orsaker.

Jag har nämligen vart på Liseberg ju, med Hanna och Vicky.

Och jag måste säga att det var heelt underbart. Dock var jag nog inte den roligaste att gå med i går (söndag).

Jag mådde illa ungefär de två sista timmarna, och gör det fortfarande.. så ni kommer få veta allt sen när jag mår lite bättre.

Ciao sålänge.

/David

Biljetter o grejjer..

Har precis flyttat pengar, för att kunna betala tågbiljetterna till Götet i helgen.
Ska ju på premiären på Liseberg (för året alltså...Liseberg har ju funnits ett tag, så det är ju inte öppningspremiär direkt).

Ska iallafall dit med  Hanna och Vicky.

Det ska bli kuuuul.

Dock vet jag inte hur jag känner för detta att dem tvingar med mig in i Spökhotellet Gasten.  Jag vet iallafall en som inte kommer kunna sova sen. (Jag alltså.)

Men nu har jag alltså bokat biljetterna, och resan borde alltså bli av. Dock är det ju bara två dagar (åker på lördag, kommer hem på söndag), så det är ju inte så länge, även om min kära mor tror det.

****

Sen måååste jag bara lägga in lite Paramore- videos. För dem är ju bara för bra. Och Haley är ju bara för gullig.=)

Först ut är When it rains. Hittade tyvärr ingen video till den, men själva låten är ju bra den med.



Sen måste jag bara ta med CrushCrushCrush också, för den är bra!.

Så här kommer även den.


Det var typ allt för mig denna gången, hoppas vi hörs snart igen hörrni, gå ut och ha det gött i solen nu!

/David

inget donken

Det blir inget jobb på Donken-city för mig. Iallafall inte för den här gången, då jag fick ett mail igår, om att dem hade anställt andra istället. Det var väl iofs ganska väntat. Det var min första intervju liksom, och jag vet inte vad jag skulle sagt mer, som fick dem nöjda, så aah.. Det kanske inte var så illa att det blev såhär trotsallt liksom.

Så nu är det bara att börja skriva fler ansökningar ( och få fler nej?), igen.

Väntar ju dock fortfarande svar från Kebab-House. Där skulle det vara riktigt nice att jobba, tror jag iallafall... Liksom, servitör på en restaurang..Inga fel, säger jag till det!

***

Men vad tusan, det är ju faktiskt riktigt fint väder, så man kanske trotsallt ska vara glad att man inte har jobb, så man kan vara ute och spela golf i det fina vädret istället?;)

***

Det var allt för mig just för denna gången, kanske kommer med fler meningslösa inlägg senare idag, vem vet.

/David

jobbintervju!

hajhaj igen!
Nu är jag här och härjar igen, för jag lovade ju faktiskt att börja skriva mer nu igen, och en David håller alltid vad han lovar. Jag menar, han lovade ju att slå ner Goliat, och det gjorde han ju.

Ja, iallafall...

***

Har ju som sagt varit på jobbintervju idag, på McDonalds i Karlstad City! Det gick överraskande bra för att vara mig, skulle jag nog säga.

Det som var extra kul var att dem hade fullkomligt älskat mitt personliga brev som jag skrev till dem, som min enda ansökan. Dem hade till och med suttit och smålett lite, om man nu kan säga så.. Så det var ett jättekul betyg, det måste jag säga.

Och själva intervjun gick väl till som alla andra i princip, fast att det var två som intervjuade och två som blev intervjuade. Men det var bara trevligt, det blev mycket mer avspänt på det sättet!

Och den avslappnade miljön kan ha gjort sitt till också, förresten.

Vi satt nämligen i ett av lekrummen dem har dör inne på McDonalds, ni vet vid ett såntdär bord man satt vid när man hade kalas när man var liten?

Det var jättemysigt iaf. Haha. =)

***
En grejj som kanske kan tala för mig vad gäller jobbet, var att för at överhuvudtaget bli påtänkt att bli anställd, så var man tvungen att kunna jobba minst 2 veckor nere i Strömstad. Och det tackade jag ju givetvis inte nej till. För även om man jobbar på dan, så blir det ju som en liten minisemester på Västkusten.

Aldrig fel!

***

Dessutom var det faktiskt 230 ansökningar inkomna, varav endast 50 fick komma på intervju.

Så jag känner mig liiite som en vinnare redan, jag menar, det var ju ändå min första intervju, om än att det var för McDOnalds, men jag skulle mer än gärna jobba där, det måste jag faktiskt säga.

Men nu får ni smälta detta lite, så hörs vi igen imorn antagligen, efter att jag spelat golf med Anders!

Ciiaaaoo.

/David

image50

Long time ago...

Mja, nu syftar jag alltså inte på att jag ska skriva ett filmmanus om nåt som hände för längesen, utan om att det var längesen jag bloggade, jag ursäktar mig för detta.
Har i och för sig inte haft så mycket att skriva om, så det kanske inte gör så mycket ändå, right?.

***

Men lite har ändå hänt. Jag har spelat golf till exempel.
Och ja, det var ungefär det, jag sa ju att det var lite som hade hänt.

***

Men igår fick jag et märkligt samtal. Först såg ja inte vem det var riktigt, så jag svarade inte. Hatar nämligen att svara i telefon när jag inte har den blekaste om vem det kan vara som ringer. Så jag lät det ringa, och tillslut slutade det ringa ( konstigt).
Så, efter en stund gick jag upp till datan, och kollade upp numret. Ringde sedan tillbaks, och då var det McDonalds som hade ringt! Okej, kanske inte så jättekul, men dem hade iallafall kontaktat mig, och hon som ringde ville att jag skulle komma på intervju!

Så idag är det jobbintervju klockan 16.00 på McDonalds i city.
Är faktiskt inte så nervös än, men det kommer kanske.

Jag ska bara vara mig själv, som man säger. Fast undrar om det är bra eller dåligt i mitt fall? Jaja, det ordnar sig nog!

Vi hörs efter intervjun sen, ha det bra sålänge!

Och jag lovar att försöööka blogga lite mer nu.

/David


snögolf!

Jappjapp, det är som rubriken lyder. Jag har spelat snögolf. Det var Mårten som ville att vi skulle dra ut, efter att han precis hade vart ute 9 hål. Och jag, som hade gjort nåt fystest precis innan tackade ju inte nej till o gå ut o spela lite golf. Visserligen bara nio hål, men ändock liksom.

Det ska även sägas att jag vann matchen! Det ni. Mot en spelare som slår ungefär dubbelt så långt som mig, och då skojar jag inte. Okej, inte dubbelt så långt kanske, men det känns iallafall som det ibland. Men men, så kan det vara. Jag vann ju iallafall idag.

****

Sen måste jag bara uppmärksamma er alla ( hm, typ 3 stycken), att Sophie från Sthlm FYLLER ÅR idag. Så jag tycker ni alla ska gå in på http://stotheohie.blogg.se och kommentera grattis, det vet jag att hon skulle gilla!

Och jag har dessutom t om gett henne en liiten present idag. Jag sjöng nämligen grattisvisan på datan idag, och skickade iväg till henne. Iofs bara sammanlagt 5 sekunder, men ändå liksom.
Sen att det förmodligen var det sämsta nån hört, någonsin, det gör inte så mycket.

****

Sen har Göteborgs- Hanna vart på sin första dag på det nya jobbet på Liseberg idag också. Seriöst, vem skulle inte vilja jobba där? Usch vad avis jag är på henne nu! Dessutom bor hon 2 minuter från Entrén. Snacka om lyx va?.
 
****

Och nu har jag inte så mycket mer att skriva om idag.. mer än att jag nu ska kolla på när hanna spelar hem miljonerna på poker. Eller okej, inga miljoner kanske. Men det är som min mamma alltid sagt. 2 dollar är början på en miljon. Eller nej, så har hon inte alls sagt alltid. Men hon kunde gjort!

Nu ska jag sova, hoppas ni haft en toppendag :)

/David

nya hörlurar (igen)

Nu har jag vart på OnOff och återigen fått nya hörlurar. Det är synd att dem går sönder, och krånglar och så, för det är verkligen superlurar annars. Men ja, det är ju iofs inte såå jobbigt att åka in och byta dem faktiskt..

****

Var för övrigt och spelade golf igår, (Konstigt va, det brukar ju jag aaaaldrig göra).
Men igår var det alltså dags igen iallafall, och dem som jag hakade på och spelade med, var givetvis Anders, och hans fader. Och vi hade det trevligt. Dock ska sägas att mitt spel inte var så trevligt alla gånger.

Det började dock faktiskt stabilt, för att inte säga bra.

Två greenträffar dem första två hålen talade för en bra dag. Men ja, det var väl att ta ut segern i förskott, om man säger så.
Men sen så gick det åt skogen, både bildligt talat, och bokstavligt talat. Eller hur det nu är man säger.

Hängde dock i några par, om det nu är något att hurra för. Och om ni nu undrar vad ett par är, så...Nej, jag orkar inte förklara, det får ni fråga om.

Eller okej, jag kan förklara det.

Ett par är alltså när man går på det "ideala" antal slag på hålet, och det finns tre olika "idealslag" eller vad man nu ska säga. Eller jaa, egentligen fyra, men det tar vi inte med, det blir bara krångligt.

Det finns par 3, par 4 och par 5, där par 4 är dem allra vanligaste, och det är där alla banor baseras på. Typ.

Så, om vi säger att vi nu spelar ett par 4. Du och jag. Eller du och...jaa, nån annan. Eller jag och nån annan för den delen. Då är det så att om jag slår ut, från tee, (som utslagsplatsen på varje hål kallas), och sedan slår mitt andraslag in på greenen (där hålet står), och sedan missar den första putten precis brevid hål, men puttar i den på 4:e slaget, då har jag precis gjort ett par!. Om jag däremot hade satt den första putten som var på greenen, då hade jag gjort en birdie.

Hoppas jag klargjort detta lite mer nu iallafall. Eller har jag kanske förvirrat er mer? Det återstår att se, hoppas iallafall på det första alternativet!

Nu ska jag göra nåt annat för en stund tror jag, hoppas ni haft en bra helg iallafall!

/David

dålig uppdatering..

Läste precis en kommentar från min kära vän Anders. Eller ja, jag vet inte om han är kär i nån speciell, han är lite skum ibland alltså. Men ja, han är min vän iaf. Och föredetta granne, inte att förglömma.
Och om det är nån som spelar golf i alla väder, så är det han. Men det är bra, för då vet man att man alltid har nån att spela med, dessutom är det kul att spela med han, och speciellt och vinna över honom.

Men jaa, iallafall så skrev han då att det var dåligt med uppdatering på min blogg, och jaa, jag kan ju inte göra annat än att hålla med. Faktiskt.

Så ja, som ni kanske redan märkt, har jag redan gjort slag i saken, och skrivit lite, men se, det kommer mer!.

****

Har kollat på So you think you can dance- Scandinavia en stund. Och man kan ju lugnt säga att det finns många olika personligheter, och minst lika många konstiga danser, det ska alla ha klart för sig.

****
Såg dessutom att jag inte kan söka in på Golfhögskolan nere i Halmstad.
Man var nämligen tvungen att ha en snittscore på högst 76 slag. Det har jag, men då pratar vi 9 hål, inte 18.
Och om det inte vore nog, så var denna score tvungen att vara på tävling, och dessutom på antingen Skandia Elit, Telia tour, Svenska minitouren osv.

Och ja, som ni förstår å är jag inte riktigt där än.

****

För övrigt har de senaste dagarna gått åt till att spela poker med min kära vän nere i gbg, nämligen gbg-Hanna. Det är iallafall vad vi får kalla henne. Jag menar, det finns ju fler Hannor i sverige, så, för att ni ska kunna ha lite koll, så skriver jag just gbg-Hanna.

Den tjejen är förövrigt snuskigt bra på poker. För bra egentligen, eftersom hon alltid vinner över mig.

Det gillar vi inte. ;P

****
FBK har ju även åkt ur SM-Slutspelet.
Detta beror på två saker enligt mig ( som ju alla vet är hockeyexpert på min fritid, hm).

- Backuppsättningen.
- Att LHC hade en extraspelare på isen i 4 matcher, nämligen Christer Lärking, samt Thomas Andersson.

Då går det som det går.

/David


RSS 2.0