Halloween och så

Halloween ja. Dagen då alla små barn springer runt i mer eller mindre häftiga dräkter och försöker samla på sig så mycket godis dem bara kan. Iallafall är det ju så i USA. Denna roliga grej är ju inte alls lika utspridd här i Sverige, och det har jag fått lära mig.

Det var nämligen nåra år sen nu, när jag och Anders, och min lillebror Seb (egentligen Sebastian, men det är så himla långt), var ute och skulle "trick- or treata".  Då kom vi till ett hus, givetvis på vårt område. När vi då sade dem magiska orden, som antigen resulterar i godis eller bus, så sa kvinnan som öppnade: Ja men kom in, och ta för er av allt godis jag har bunkrat upp med!
Eller okej, så sa hon faktiskt inte. Istället så stod hon där typ en minut, medans vi såg mer och mer fåniga ut, jag med min fina skelett mask, brorsan med typ en Scream-mask, och anders med..det minns jag faktiskt inte, men iallafall, hon stod där, och sa typ: jaha.. vad ska vi göra med dessa nu då?.
Sen slängde hon igen dörrn. Så att ja. Seden med bus eller godis är kanske inte riktigt lika utbredd som i Staterna.


****
Har för övrigt fått ett jobberbjudande från göteborg, ska isåfall ner dit på måndag och kolla hur det är, sam för en andra intervju. Vet dock inte om jag riktigt vill det. Inte det lättaste i världen att hitta boende där, inte någonstans överhuvudtaget numer förresten.
Sen är det ungefär samma jobb som jag hade innan, med andra ord sitta och ringa runt, dock denna gången till privatpersoner, om pensionsförsäkringar eller vad det nu var.
Känns kanske lite sådär, att flytta för ett sånt jobb.

****

Men ikväll är det INNEBANDYY!

****

Dessutom är min bästis Josefine tillbaks efter en tids frånvaro. Och japp, hon är precis lika grym som hon var innan.(=

Det var allt för idag. Tack för mig, jag är ingen tjej.
/David

fyllt år!

Igår fyllde jag ju år. Som kanske vissa vet iofs, men jag ville bara påminna dem som inte visste det. Så, igår fyllde jag år alltså. 21 sådana, närmare bestämt.
Fick lite kläder, och givetvis pengar, som jag möjligtvis ska handla upp idag, på bergvik.
Men jag vet inte än jag. Det visar sig alldeles säkert.

Vill i och för sig ha en ny dator, och dem kostar ju inte en krona tyvärr.En bärbar dator är väl ganska inne nu vad jag vet, så det är ju en sådan det blir, OM jag nu köper en själv.

Nån som har tips på en bra  laptop, säg till!


****
Josefine från kristinehamn är bara för bra alltså.
Nu fick jag det sagt också.(=

****

Sen är det väl inte så jättemycket mer att säga just nu, mer än att jag önskar er en bra fortsatt onsdag.

/David

ORM!

Jappjapp, när jag och Anders var och grillade hamburgers till gubbgolfarna häromveckan, så såg vi faktiskt en orm.
Som tur var då, så satt vi ju i golfbilen och åkte, så det var ju inte lika läskigt som ni kanske skulle kunna tro.
Och eftersom jag skriver här och nu, så lever jag ju faktiskt. Och Anders också.

Så det var ju tur.
Här får ni ett smakprov på, hur ormen såg ut egentligen. Det kan vara en huggorm, eller en vanlig snok. Vem vet.
Hursomhelst, så såg den ut iallafall!

****
Vad har hänt hos mig då, sen jag skrev här sist?

Tja, jag har vart på jobbintervju bland annat. Hos 3butiken, och det hölls i nöjesfabriken, på andra våningen där någonstans, lite lurigt att hitta, men precis när ja kom in genom dörren, så var det en till som skulle dit, så jag följde bara efter henne.

Jag fick tyvärr inte komma på nån mer intervju hos 3, så det var lite synd, men så är det. Jag fick ju iallafall prata med, och intervjua den där tjejen som kom in genom dörrn samtidigt som mig (ja, hon som jag följde efter). Så det var inte en helt bortkastad tid iallafall. Dessutom var intervjun ganska rolig, så.

****
Sen har det inte hänt så mycket mer faktiskt, mer än att jag har tävlat i golf (som vanligt).

Spelade Klarälven Cup med Bryngfjorden, där vi mötte Forshaga i match. Självklart vann Bryngfjorden, och tog hem tavlan (?) till klubben igen.

Jag spelade med en gammal man vid namn Rune, och vi spelade riktigt bra, fram tills vi skulle spela singlarna, och efter 4 hål (av 6), så låg både jag och rune under med 2, och som det såg ut just då, skulle vi dela vår match i matchen.

Men då tog vi tag i oss själva, och jag avslutade med två riktigt bra par, varav det på 18e måste räknas som ett av dem bättre i min golfkarriär.

****
På söndagen (alltså nu i söndags), så spelade jag DM, och kom 3a iallafall, fast med samma resultat som 2an, men dem särskilde oss på nåt vis. Dock var det tur att det var just han som kom före mig, det hade vart värre om det var någon annan. Spelade för övrigt med honom alla 27 hålen också, så det var på alla sätt bra egentligen.

**
Men nu ska jag varken tjata om golf eller om annat mer.
Mer än att FBK vann sin 4e raka match igår, och det har vi i princip bara Jonas Gustavsson att tacka för. Så TACK Jonas!
None
/David

RSS 2.0