Gooooolf!

Idag har jag då varit på Bryngfjorden för första gången iår, och spelat korthålsbanan med nån kille ja inte visste vem de va, men han visste vem jag var. Det blir ju så när man blir lokal klubbkändis. Haha. Men jag vet iallafall att jag har spelat med honom förr. Så det är ju alltid något.

Men jag tror tyvärr jag fick pisk på korthålsbanan, men ja, jag spelade bra, men han spelade lite bättre. Så det var en, som Lisa Miskovsky skulle sjunga, acceptable loss.

***

Gick långt över förväntan idag när jag slog på rangen också, efterskom korthålsbanan är en sak, men dem längre slagen är ju betydligt svårare och konservera formen med, men det kändes ju bra. Dock var det ju bara range, så.

***
Inatt, svensk tid, avgörs ju också årets första Major , alltså en av dem fyra mest prestigefyllda golftävlingarna per år, och den antagligen näst mest prestigefyllda av dem alla, nämligen US Masters.

Ska Tiger erövra bucklan, och återigen bevisa att han är bäst när det gäller, eller är det Kenny Perry som tar hem det?

Det återstår att se.

***
Slutligen musiktips: Kelly Clarkson ft Beyoncé-Already gone (Halo mix).



FFBBKK!

Japp, ikväll gäller det gott folk! Ska FBK koppla ett otroligt stadigt polisgrepp på HV, eller förblir finalserien nervpirrande och väldigt oviss?

Det får vi se, det enda som är säkert är att det kommer bli ett otroligt publiktryck i LLA, och jag hoppas verkligen att Färjestad spelar sin bästa hockey, som är helt klart Sverige-bäst, när dem spelar så bra som alla vet att dem kan göra.

Spelare som Anders Bastiansen, JJ, Norda, och framförallt gurra måste göra en toppprestation idag, om ledningen i serien ska utökas, något som jag absolut tror kan hända. Inte minst för att FBK inte förlorat i varghålan sen 11 december, dock mot HV. Men Färjestad har ju haft en hysterisk formkurva efter nyår, så egentligen tror jag inte det är något att vara orolig för=)

***

Medans man väntar på hockeyn, så kan man slappna av med lite låtar, denna som följer är en som flitigt spelas i min musikspelare nu.

Kelly Clarkson ft Beyoncé- Already gone (L Halo mix)



Det får vara allt för nu, hörs efter hockeyn!

/David

hockeeeey!

Nu är det hockeydags, och hela karlstad kokar. Nej okej, det gör den inte, det skulle vara lite väl varmt då kanske, och sommar har vi ju faktiskt inte ännu.

Men FBK möter ju HV nere i jönköping idag, och det kommer alldeles säkert bli en toppenmatch, bara FBK går på lika hårt som dem gjorde i förrgår, alltså fredags.

Det har ju blivit 4-1 till hemmalagen båda matcherna hittills, en svit som jag tror bryts ikväll, eftersom jag faktiskt tror att FBK vinner. Dem har varit väldigt på hugget på sistone, så man får verkligen hoppas dem är det ikväll igen.
Och att domarn håller sig i skinnet. Andersson  var riktigt bra häruppe i Karlstad, hoppas han dömer även ikväll.  :)

***

Var och hade säsongspremiär för golfen igår också. Det var mycket skönt, speciellt eftersom det var jättegosigt väder också! Jättevarmt i solen, och typ inte en enda liten molntuss på hela himlen, mums!

Slagen gick t om någorlunda dit jag ville, stod iofs bara på rangen, men ändå! Kändes faktiskt bra, för att inte ha slagit ute på typ ett halvår liksom!

Men den stora frågan är vilka järn man ska spela med iår. Hm, mycket svår fråga, det visar sig väl såsmåningom!

***

Nu står pappsen min härutanför och tvättar fönster, min pappa är bäst!

/David

RSS 2.0