helgen!

Ja, helgen har varit ganska stressig, eller ja, inte negativt direkt, utan kul-stressigt!
var ju årets tävling i lördags, PQi, inbjudningstävling för speciellt inbjudna, som man kan gissa. Jag hade lyckan att bli inbjuden, och tänkte att det är lika bra att passa på o försöka spela lite bra då, och lyckades, efter Mycket om, och men, att vinna!

Riktigt skön seger, då jag har haft ett lite motigt år i de lite större tävlingarna.
Det var som vanligt Bryngfjordare som dominerade på hemmabanan, då OH tog andraplatsen i säkert förvar.

Efter tävlingen bar det iväg till Legends, där det var middag, fest och prisutdelning! Riktigt riktigt trevligt var det, och drog väl därifrån vid halv tolv, eftersom jag hade tävling med paps dagen efter, alltså på söndagen.

***
Tävlingen på söndagen gick inte lika bra, jag och pappa spelade inte speciellt bra i blötan, gjorde massa bogeys och flera dubblar, vilket Inte är bra!

Men eftersom de flesta andra spelade ännu sämre, så kom vi tvåa, och vann en mini-resa till Åland i vår, med båtresa o bensin och allt betalt, nice säger jag bara!

Hoppas ni också har haft en toppenbra helg!

/David


nollningen..

Tja!
Nollningen gick ju sådär får man väl säga, blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig kanske, men det var riktigt kul, innan jag blev dålig!

Började ju vid torget, drog vidare till "langningsparkeringen", bakom systemet typ, lekte lite lekar, vidare till sandgrund, mer lekar där, sen vidare till torget igen för ytterligare lite lekar.
Fram tills dess hade de gått bra, frånsett att jag och polarn kanske gick in lite väl mycket för en lek, men det ska man ju göra!

Där blev det alltså lite för mycket vin, som iofs kom upp lite senare på kvällen, när vi hade dragit vidare till "gula villan"!

Så jag fick tillbringa kvällen vid en stol och ett bord, tills pappa kom o hämtade mig, och min bror, som inte kunde sluta skratta.

Men alla hjälpte mig, det ska dem ha ett stort tack för!

Vi ses igen vid nollningslekarna, det kan jag lova!

/David

nollning!

idag var den första riktiga dagen på universitetet, började egentligen igår, men då var det liksom bara introduktion, lite om universitetet i stort liksom, och om staden. Karlstad alltså.
 Men efter 21 år känns det som man kan staden lite, så idag var den första riktiga dagen.

Och det var kul, vi hade en kort föreläsning, innan faddrarna och generalerna kom och ryckte ut oss från salen.

Så ikväll blir det nollning på torget!

Fina grejer de.

/David

skärpning!

ska verkligen försöka skärpa mig med bloggningen. :)

Har ju förresten skaffat en ny medlem i familjen, iallafall nästan.
Syster och hennes kille är ju hundvakt (ganska ofta) till en liten hund vid namn Izor.


Här kan ni se hur snyggingen ser ut!
Det är en blandning mellan setter, golden, och labrador. En ganska fin blandning, eftersom han blir lite smalare än golden, men ändå väldigt fina drag från den rasen, eftersom han är så lugn, men eftersom han är valp så är han väldigt busig fortfarande. :)

***
Blir det DM till helgen tro? Hmmm.

/david

RSS 2.0