golf (:

mja, idag var dagen då jag spelade golf för andra gången iår( ?! ).  Det var riktigt kul, fast jaa, det regnade ju, och det blåste, och det var otroligt dåligt spel. Men som sagt, det var kul ändå. Spelade som de flesta gånger med Anders och Carl, och när vi på det 16:e hålet kom till en fläck där det var en massa is på sidan, så stannade vi där för lite ishockeygolf.
Det var också kuligt.

Dock ska det sägas att jag faktiskt gjorde två par, i kylan och regnet.. och ja, mer än så behöver vi inte kommentera spelet, för dem övriga hålen var det K A S S T spel.

__________

Läste förresten att Tiger Woods, allas vår käre världsetta tjänade unge för 750 miljoner kronor förra året, varav ca 150 miljoner var på inspelade prispengar, viket betyder att han sysslar med reklam med mera, och s.k appearance pengar (alltså pengar han får för att spela tävlingar). Så ja, han är ett hyfsat varumärke.

__________

Förresten, skulle inte ni också vilja spela golf på denna banan?..
image41

Banan är Bay Hill i Florida, och för att få spela den, så måste du antingen checka in på lyxhotellet precis brevid, för 250 dollar per natt, eller vara så bra så att du har möjlighet att tävla mot Tiger Woods varje helg.

Aldrig har 250 dollar låtit så överkomligt.....

/David

skor!

mja, idag har det hänt grejjer ska ni tro minsann!
Först, tog ja mig en tur till skattkärr för att hämta upp syrran när hon vart o jobbat, (jobbat, vad är det, för övrigt....? ).
Iallafall, sen typ direkt efter vi kom hem så skulle vi hämta mammsen, så det gjorde vi offcourse, direkt efter att vi hade släppt av syrran på färjestad.

Sen tjatade jag till mig att vi skulle åka till Bergvik för jag skulle kika på ett par vrålsnygga skor där, och med största sannolikhet ocksp köpa. Så efter några om och men från farmförallt fars håll, så åkte vi dit, och ja, jag körde. Mitt i trafikhetsen, bland typ 500 miljoner bilar tuffade jag fram i syrrans Nissan. Dessvärre inte en Skyline. Det hade dock varit GRYMT. Men nänä, syrran har en sleten gammal Nissan Sunny.Dock lite tufft stylad, så den är ju inte helt skam, dock lite rostig, men det är väl modernt med kameleontlack nu, inte sant?

Iallafall, så köpte jag givetvis dem där skorna, och här är bild på dem, fast jag köpte dem utan Ferrari märket, och dem där ränderna som är längst bak på skon (som är svarta på bilden), där är en av dem grå på mina, och med texten , "can only be weared by really fast drivers". Och ja, det stämmer på mig. För jag kör snabbt, jag kör utan kontroll, jag kör kasst, och inte minst, jag kör utan körkort! (fast ja, jag jobbar ju på det sistnämnda).

image40Mja, här ser ni då mina nya skor, och ja, det är faktiskt äkta kolfiber i hälen, hyfsat snyggt, och som tydligen gör skon mer stabil. Och det kan jag behöva, som jag vinglar. Dessa var nedsatta från 1099, till hemligtpris. Eller okej, priset var "För Pinsamt Att Berätta".

Nu ska jag ta och sova iallafall, och ska verkligen försöka ta en bild på precis mina skor.=)

Sov gott allihop!

/David

träffa-gamla-klasskompisar-veckan.

Jag säger då det. Eller säger och säger, mera skriver, men ni förstår säkert vad jag menar. Merparten av ni som läser bloggen är ju betydligt smartare än mig, så jag vet att ni förstår.
Detta måste vara träffa-gamla-klasskompisar-veckan för mig.
För liksom det började ju redan i Onsdags när jag träffade Nathalie på arbetsförmedlingsmötet (jag vet, bra ställe för två som gått i samma klass att mötas igen på, verkligen bra reklam för Alster och för 87:or), och ja, idag satt Lisa i kassan på IKEA, och henne har jag inte sett sen vi tog studenten för typ 2 år sen nu! Crazy säger ja bara!
Visste liksom inte ens att hn jobbar där, men jaa, nu vet jag ju det i och för sig.
Det är nog bara jag från min gymnasieklass som inte har jobb tror jag. Eller från alla mina klasser som jag nånsin gått i. Nathalie är väl undantaget då. Men det kanske är nåt bra, det kanske väntar grymt bra jobb bakom kröken?

Den som lever får se.

Nu ska jag gå o dö för en stund, eller jaa, mer sova då. Godnatt =)

/David

avslagen klubba.

Mja, som ni ser har nu min finfina Canadien Vapor, med ett fint Salmingblad, gått av! :(

Jag gick hårt in i en situation på innebandyn igår..(nåja, hårt va väl att ta i, men iallafall), så kom kungen (alltså inte Carl 16 Gustaf, men jaa, Kungen i Skattkärr iaf, som är lite utvecklingsstörd,och slog sin Unihoc rakt över min ankel tror jag det heter, ni vet precis ovanför skon. Det gjorde grymt ont, och jag har fortfarande ont.

Iallafall så råkade jag ta ut det onda, på Sarg Sargsson, han såg så smal ut när han stod där, precis brevid planen, så då slog jag klubban rakt över sargen, sen märkte jag att klubban var sönder, det ska dock sägas att det inte var helt mitt fel, eftersom dels att jag va arg på att det gjorde så ont, dels på att "kungen" hade slagit precis på det stället där klubban gick av, flera gånger samma kväll.

Summan av det hela är iallafall att jag nu måste byta blad igen, så att det vita Salmingbladet, nu ska sitta på det gulsilvriga Salmingskaftet.

Nu ska jag alldeles strax till IKEA med mor, syster o hennes kille.

Yeeey!

/David

Golf!

Längtar verkligen efter att få komma ut o spela golf nu, en varm sommardag.

Då skulle jag mer än gärna ha dessa grejorna på/med mig!:

image35 En Adidas piké, som andas. Kostar typ 6-700 i Sverige

image36Väldigt rosa golfbyxor, men vad tusan, lite gay måste man få se ut?.
Kostar, vet ej, i Sverige, eftersom dem inte säljs här.

image37Riktigt snygga golfskor från Nike, kostar säkert runt 1500 spänn.

image38Keps, utan "topp", från TaylorMade, typ 250 Kr.

image39Och slutligen en riktigt snygg golfbag från TaylorMade igen, går nog på ca. 1500.

Det var allt för mig denna gång, so long cykelkartong.

/David

42tums tv

Mja, vi har då köpt en ny TV.

En 42 tums, och jag har sagt det förut. Men nu tänkte jag även ladda upp en bild!

image34
Varken den bästa bilden eller den bästa kameran, (min mobil, SE K610), men det duger. Väl?

/David

ingen innebandy.

idag, när jag kom till skattkärr för att ha innebandyträning, så blev jag helchockad när det låg typ 10 kärringar på golvet, och hade typ gympa, ni vet när man ligger på mattor, o gör en massa olika övningar! Eller det kanske heter yoga. Whatever liksom, ingen innebandy var det iallafall.
 Och det var alltså andra gången dem inte säger till att det är träning, vilket gör mig inte sur, men lite besviken ändå. Det är ju tråkigt, speciellt eftersom jag tror att det är vår sista match nu i helgen, men eftersom vi int haft nån träning på hela veckan, så blir det väl inget av den matchen heller kanske. Vem vet. Det visar sig.

Iallafall, så har Familjen Gambrick köpt ny TV! Det ni! En 42 tummare dessutom, det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända om jag ska vara helt ärlig.
 Så den har redan smackats upp uppe i vardagsrummet, och ja, den ser FET ut! Så nu kan jag gå o sova lite sådär halvnöjd över dagen ändå. :)

The Red Jumpsuits Apparatus- Your Guardian Angel

Oh, kollade igenom typ halva youtube idag, efter att jag kom hem från staden, och hittade typ världens finaste låt, och har fått medhåll (nja, iallafall att det var en bra låt) från bland annat krhm håll, och det är ju itne fy skam, eller hur Josefine?.

Iallafall, här är låten alla davidar pratar om nu (nåja, iallafall jag).
 Och, glöm inte att kolla på denna video också, inte bara lyssna på låten. För videon är hur bra som helst, till låten, jag lovar! Jag sätter, hmm.. min slitna Lob wedge på det!

Nu ska lilla david gå och sova iallafall.

Godnatt.

arbetsförmedlingen och körskola

Sitter här, och har ungefär nyss kommit hem från stan, som bjöd på flera trevliga överraskningar faktiskt.

Skulle ju va på arbetsförmedlingen klockan 10 idag (tidigt!), och det visade sig att en gammal klasskamrat och kompis också skulle dit, eller jaa, vi såg varann precis när vi skulle gå in genom dörrn, in till våningen där "mötet" skulle vara. Och det var verkligen trevligt att se Nathalie igen! Det var ju typ hmm..aah de måste vart 500 miljoner år sen sist liksom. Så vi satt där o snackade en massa, innan mötet började, (det är ju ohyfsat och prata när nån annan därframme pratar, så då var vi hyfsat tysta). Vi pratade egentligen om de mesta, och vi hade ju iaf något gemensamt, båda är ju arbetslösa. Och mötena, som är nån grejj för att få stöd, för att få jobb, skulle tydligen vara flera gånger, så det är något att se fram emot.

Sen, när mötet var slut, efter typ en kvart, så tog vi hissen ner till markplanet, och hon undrade vad jag skulle göra nu. Jag sa att jag skulle hem, det kanske va dumt, eftersom hon tydligen skulle vänta på Isabelle, som även det är en gammal klasskamrat. Men men, så dumt är jag, så jag inte håller nån sällskap, medans dem väntar.
Så vi tog hejdå där vid torget, och jag gick till körskolan, som jag i och för sig inte trodde va öppen, men jag chansade, och när ja öppnade dörren, så satt en tjej där, o sa att Peter inte var där (körskolelärarn Peter).
Så jag frågade om det var okej att jag satte mig vid en dator och sysslade lite med teorin, och jaa, det gjorde jag då.
Fast till en början så blev det inte så mycket med det, utan vi började istället snacka endel, och det va verkligen en jättetrevlig tjej det där.

Så nu fick jag det sagt, jag har alltså snackat med två tjejer idag, inte illa va?;P höhöhö.

Iallafall, undrar om det är hockey idag?

/David

Annika Sörenstam, världsetta igen?

Läste precis på www.golf.se att vissa " experter" (självutnämnda eller såna som faktiskt vet nåt, ska vi inte gå in på), men iallafall, dem trodde att Annika Sörenstam kunde bli världsetta på damsidan, och nu snackar vi givetvis golf.

Jag tror dock dem har fel, och att dem tror så bara för att hon är svenska. Hennes tid är över. Finito. Okej, att hon kanske kan vinna lite då och då, men aldrig ta över förstaplatsen på världsrankingen igen.



Dels tror jag att motståndet är alldeles för bra nuförtiden, för att hon ska kunna vinna dem tävlingarna som behövs för att hon ska lyckas. Spelare som Paula Creamer, Nathalie Gulbis, och inte minst norges stolthet (utom alla miljarders skidskyttar), Suzanne Pettersen. Och givetvis Lorena Ochoa, som är världsetta när detta inlägg skrivs.

Dels så tror jag inte hon har motivationen till att bli det igen.
Hon börjar bli gammal, och har börjat fundera på familjelivet utanför golfen m.m.

Men vad tusan, detta är bara mina tankar.

Även jag kan ha fel, har det visat sig (alldeles för ofta dock).

/David

bild och video från igår

Mja, nu är jag här och härjar igen!

Tänkte bara lägga upp en liten video från när jag slår en golfboll, från igår. Jag vet, jättedålig kvalitét, både på svingen och videon i sig, men det var det bästa jag kunde uppbringa för tillfället, så håll tillgodo!


Mja, detta är alltså hur min sving ser ut på filmen, och nej, det var inte så kallt som det ser ut som faktiskt.

Här kommer även en bild från gårdagen. :)

image32 
Inte heller den bästa bilden, men tjaa, det får duga.

/David

golf! (?!)

kom preciiis in, från årets första golfrunda! och garanterat den tidigaste någonsin för mig, i min golfhistoria.
Spelade Karlstad GK, givetvis med vintergreener. men ändå, banan var liksom inte ens blöt! Dock fanns det is på vissa ställen, men på dem ställena är det knappt sol ens på sommaren, så det är ju inte konstigt.

Iallafall, så spelade jag rätt bra faktiskt, dock hade jag önskat att mitt rosa skaft satt på drivern, men det kommer dit det med, i sinom tid.
Man kanske inte kan säga nåt direkt resultat, och det faktum att varje hål spelades mer eller mindre kortare gör ju även det sitt, men man ser ju, och känner, hur slagen går, lite med längden, och framförallt siktet.
Och dem grejjerna tyckte jag att jag hade hyfsad koll på idag, framförallt med järnklubborna, som jag ALDRIG slagit bra med förut.

Så det lovar gott inför säsongen, men ser får man ju se hur det blir när man måste putta. Men det visar sig längre fram, vid april-maj.:)

Gjorde för övrigt två "birdies".

Första var riktigt fin, slog en bra trä3 från tee, hade sen bara ca. 80 meter kvar.. och jaa, chippen som var tredjeslaget hamnade 2 dec från flaggan, och eftersom det inte fanns några hål i marken, så tog jag det som en birdie! "Yes".

Andra orkar jag inte beskriva riktigt, men fin var den fasenimig!;P

Och tro inte nu jag är en riktigt golfgalning, som spelar när det är typ -15 grader ute. Nejnej, idag var det nämligen 8 grader varmt när vi var ute och spelade, och eftersom jag drog på mig långkallingar, och underställ, så frös jag inte det minsta. Sådeså.

Så, hur har er helg varit nu då?=)

/David

ingen match för min del.

Blir tydligen ingen match för min del, eftersom dem hade tgit in maximalt tillåtna spelare från A-laget.. en toppning alltså, och som vanligt då, så får inte jag vara med. Men äsch, jag är van..jag har aldrig vart med i nån toppning, iallafall inte när det gäller lagsporter, även om jag tycker jag har skött mig bra på innebandymatcherna nu efter min "comeback" i hetluften.

Men men, det är så det är.. grymt tråkigt, men.

Så jag ska väl tillbringa dagen med att spela bort mer pengar på poker, eller tråka nånannanstans..

Vad ska du göra idag? :)

/David

ICA Spara och borttappat lösen.

Har precis kommit hem från ICA Spara, där dem hade någon form av mini-rea, och reor gillar vi ju, inte sant?
Så där köpte jag( eller jaa, mamma köpte, och jag äter),  chokladmunkar, självklart lösgodis. samt nåra konstiga julmust grejjer, med olika smaker, verkligen skumt, men inte alls så dumt, må jag säga.
Smaken som julmusten innehöll, (utom den vanliga julmust-smaken då offcourse) var, Julkola, samt julnougat. Och jag kan säga att det inte är fejkat, utan det smakar verkligen julnougat!

Inte illa.

Idag funderar jag även på att tvätta mina kära golfklubbor. Dem ser lite o-blanka ut, och det får dem ju absolut inte göra! Fy mig.

Och just det, mitt lösenord till Mansionpoker funkar inte. Anders, har du vart inne och tjuvat minsann?! fyyy!
Så nu får jag iallafall byta lösen. stånk och stön va jobbit.

Är våren på gång nu förresten? Vad tror ni?=)

/David

OC!

Har precis kollat på två avsnitt av favvisserien, på datan då. Och jag tycker verkligen det var synd att dem la ner serien, 4:e säsongen var ju inte alls så dålig som alla andra tycker den var. Faktiskt tycker jag den var en av dem bättre, för Autumn Reeser, (som spelar Taylor) är ju bara så söt!.

image30 
Där är hon förresten!


Har för övrigt tillbringat mestadels av dagen hittills genom att prata med min kära vän Sophie, vilket givetvis var minst lika trevligt som alltid. Samtalsämnena idag varierade, men det cirkulerade endel kring våra yrkesval.
Eller jaa, mest kring hennes då i och för sig, eftersom jag inte vet vad jag ska jobba med än, men det löser sig säkert det också kan jag tänka mig. Eller?..

Sökte hursomhelst jobb på sjukhuscaféterian igår, så vi får väl se hur det blir med det, skulle vara fetingnajs att jobba där, perfekt med skjuts på morronen, eftersom mor min jobbar där också. På sjukhuset alltså, inte i själva caféterian då.

Sen måste jag ju komma med lite golfrelaterat snack, eftersom bloggen heter rosagolfboll!

Och då undrar jag, vadfasen är detta?
image31 Jag vet att det är en putter, men vart ska golfvärlden ta vägen, när tillverkarna tillverkar sånadär monster? Nästa grejj blir väl att man puttar med en helt rund putter.

Eller nej förlåt, det finns redan.

/David

Sjuk Skyline

Var inne på datan-med-ljud förut, då Sophie ville att jag skulle kika på ett klipp från I en annan del av Köping.
Snäll som jag är, gjorde jag givetvis detta, och fann att den där Tobias, han är en rolig prick han!

Han gick där på Kolmården, och droppade alla möjliga kommentarer, mesta dels som:

- "Men gillar dem inte kaffe då?!" (Om tigrarna)
eller
-""Men faaan, vad är det för Idiot?!" (om gorillorna)


Sen kikade jag på lite streetracing filmer, och eftersom jag tycker att Nissan verkligen lyckades när dem gjore sin Skyline, så tryckte jag in dessa bokstäver, och kikade på lite såna filmer, och hittade bland många andra, denna som följer :

Helt sinnessjuk, med sina 1000 hästkrafter, och erkänn att färgen är grym?.

Den bilen skulle jag mer än gärna vilja ha.

/David

tangentbordsproblem igen.

Sitter här och skriver med hjälp av Skärmtangenbordet pg.a att det normala har dampat igen.
Snacka om jobbigt alltså!

Jag säger då det. Men bättre än att inte kunna skriva alls, i och för sig.

Dunkar lite Kobojsarna, i högtalarna som jag har kopplat i idag, efter att bror min tog med dem  till Branäs, och har givetvis inte orkar koppla i dem igen.
Men då fick ju jag göra en bra gärning idag ändå, vilket är gött.

Åh, vad mycket jag vill göra om i mitt rum, med ny garderob o grejjer!
Det skulle vara najs.

Innebandyträning idag! 
WIIIIE.

/David

chips i lösvikt?

Jappjapp, im back!
Förstår att ni saknat mig, men liksom, vad ska man göra, när man lever ett sånt stressigt liv som jag gör liksom?
Jag menar, inte lätt o hinna med mellan alla OC avsnitt och pokerpartier, vilka fortfarande går uselt.

Men iallafall, idag har jag nåt kul att berätta, eller iallafall nåt roligare än vanligt.

Jag och Sophie (som jag för övrigt har en länk till, här på sidan nu), diskuterade affärsplaner, och vi kom båda fram till att chips, i lösvikt kan vara grejjen alla väntat på! Alltså, man kör med samma koncept som godis i lösvikt, med massa olia chips i olika lådor m.m.
Det kanske skulle vara något.
Men just nu arbetar jag på marknadsföringen själv, eftersom Sophie håller på och friskna till från sin feber, som hon tydligen fick idag, jag hoppas du frisknar till snart Sophie!!:)

Såg även en helt sjuk, svensk film på C+ First förut. Frostbiten hette den tydligen, och handlade typ om en massa varulvar, som på nåt sätt spred sig vidare genom blodet, eller något sånt. Såg inte från början, men sen när jag såg att han Mikael Thornving va med, så började jag tänka om det verkligen var en seriös film, eller bara nån oseriös skit, men den var inte dålig, bara väldigt sjuk och knäpp.

Fick även nyss en fin demostration i hur en Anders, blir till en björnbuse, iklädd en Bryngfjorden t-shirt och en maskerad-mask. Sjävlklart även med ett nummer på bröstet. Likheterna var slående, det måste tilläggas.

Nu ska jagh sova iallafall, ni borde också göra detsamma!

/David

ny frisyr, OCH lite ny piké

Ja, då kan ni nu här nedan, se min nya frisyr, och min iallafall lite nya piké, en Superdry, från Carlings på Bergvik, som blev min för 99 spänn, gillar den verkligen.

Men iallafall, till huvudämnet för detta inlägg, som är... Mig!

image29

Bilden är kass, men bättre modell/fotograf, är jag inte, så att.

/David

Vålberg vs. Skattkärr

Nu är jag tillbaks igen, med lite smaskigt innebandygodis!

För igår var ju Skattkärrs IK U,och spelade match i Vålberg. Första perioden var rent skit, vi låg under med 3-0, men den spelade inte jag, utan jg fick nöta bänk. Inte speciellt kul, och sikten ut på planen var inte den bästa, för avbytarbåsen var liksom "inhuggna" i väggen. Värdelöst!
Men iallafallm i andra perioden så fick jag äntligen spela, och då tog vi ikapp det där jobbiga underläget, och jag tyckte jag skötte mig gansk bra, två mål framåt, och inget bakåt, när ja och min kedja var inne på plan.

Så, när två perioder var avklarade, stod det alltså 3-3, och matchen var helt jämn. Utom i målchanser, för där var vi överlägsna. Sett till chanse borde vi vunnit matchen med typ 7/8-4, men, så var alltså inte fallet, utan i sista perioden, (som jag för övrigt inte spelade, på grund av bänken igen)  gjorde båda lagen ett varsitt mål, och matchen slutade 4-4.

Matchens gigant Linus, blev dock nerdragen i mitten av andra perioden ( i min kedja), med en rejäl bensax, och jaa, domarna såg inte detta, så det blev varken straff eller frislag, eller utvisning. Även detta värdelöst.

Men jag må säga att jag är rätt nöjd med mitt spel på matcherna ändå, jag har vart inne på sammanlagt 4 mål framåt, och 2 bakåt, vilket ger en plus/minus statistik på +2, inte illa pinkat. Eller?.

Nu finns det väl inte så mycket mer att skriva i denna stund, men jag återkommer, var så säkra!

/David

innebandy m.m

har nyss stigit upp ur sängen, ungefär. Har iochförsig hunnit äta frulle, som bestod av två sånadär vallmofrömackor, samt yoghurt och Loops. Det var helt okej måste jag säga.

Igår hade jag som bekant innebanyträning, med det lite mer oseriöst inriktade Alsters IF (jag bor i alster). Hursomhelst var det faktiskt ganska så kul igår, för omväxlingens skull. Men en sak var lite dumt, för förra veckan så var det 18 pers på träningen, igår var det bara 10. Och sist var inte jag med, och igår var jag med...kan det finnas ett samband där tro?:(

Igår blev jag också mäkta pissed på en som är med och tränar, när han, när det var 3-4 min kvar på träningen, försökte kapa av mina ben med klubban. Det gjorde ont, så mitt efterföljande knuff i ryggen kändes som en liten hämnd iallafall.
Jag menar, det är ju inte kul o spela om man inte har nån känsel i benen efter alla slag, framförallt mot han. Och han säger inte ens förlåt, om det råkar bli för mycket liksom.

Sånt hatar jag!

Men men, idag är det seriösare innebandy, nämligen match mot Vålberg (Hur seriöst kan det laget vara tro?). Iallafall, det ska bli kul, men är en anings nervös. Ska jag göra bort mig, eller ska jag spela hyfsat?
Det är frågan.

För övrigt kör jag med goggles idag, på önskemål från sthlms-håll. Nöjd nu Sophie?;D

Ps. Mitt gula lag höll hov igår. Särskild framhållning ska, hmm, hela laget ha!
Vi var nämligen grymma.

Hörs sen efter matchen, då ni även ska få resultat, och matchrapport!

Nu ska jag klippa mig, CIAO!

/David

bilder från rallyupptakten

Som jag skrev igår, skulle jag ladda upp bilder tills idag, med bilder från igår.
Dock så beklagar jag att dem varken är bra, eller har snygga ramar runt sig, om jag kunde, så skulle jag fixa det, men vet faktiskt inte hur man gör. Men det kommer kanske det också! nångång...

Så håll tillgodo sålänge.

image26 JappJapp, en Honda Civic Type-R. Såg ut som ett vardagsrum inuti, riktigt mulligt och mysigt.


image27
Min kära syster brevid en annan Honda Civic Type-R,  denna gången en äldre årsmodell.

image28
En bild jag och syrran ritade på hennes kylskåp.
Eller ja, syrran ritade spöket, jag kom med rampen, och skateboarden, om ni undrar varför dessa två grejjer är så mycket fulare
än spöket laban.

Thats it, hoppas ni har en bra dag:)

Vad ska ni göra i helgen?=)

/David

 

slagen på Peggad boll.

Känner att jag lika gärna kan spricka på en gång. Hade knappt ätit nån mat på hela dan, sen skulle jag iväg och spela innebandy idag, bara träna, men ändock.
Men innan dess, var jag ju bara tvungen att äta nåt, så det fick bli en liten tallrik med Loops och yoghurt, för att iallafall minska risken för svimmning på träningen.

Men sedan, när jag kom hem, så blev det ett mål Max (hamburger-restaurangen då), som mammsen och pappsen hade köpt med, och det råkade jag trycka i mig alldeles för snabbt, därav att jag lika gärna kan spricka på en gång. Så nu vet ni det.

Dagen har för övrigt varit ganska så innehållsrik, återigen med mina mått mätt.

Svenska rallyt är ju faktiskt här nu igen, och i vilken stad då, om inte Karlstad! (yeeey).

Så, enligt tradition så åkte vi till Bror Danielssons Bil AB, för o kika in vad Petter Solberg, och nån Atkins hade att säga om sina förväntningar på årets rally, eftersom dem kör Subaru, och jaa..Bror Danielsson Bil AM säljer Subaru. Så det säger sig ju lite självt att dem var precis där.
Men, eftersom jag inte är så mycket längre än ett spädbarn (och inte min syrra heller egentligen), så var det i princip bara brorsan, syrrans kille o pappa som såg nåt av förarna, inte så kul kanske.

Menmen, det är sånt som händer. Och det roligaste var ändå inte att se dem, det var att höra på han som intervjuade dem.

För om ni har hört äkta värmländsk svengelska, så kommer ni tycka att eran mormor uttalar engelska bra. Och det vet iallafall att min mormor inte gör.
 Förmodligen var det den sämsta engelskan jag någonsin hört, men man kan lugnt säga att det livade upp ett annars ganska så trist "för-evenemang".

För övrigt, och nåt man absolut inte får missa att ta med här, var att igår inträffade nåt hemskt, som förmodligen kommer förstöra hela min karriär inom internet-gaming.
Sophie slog mig på Pegball, som finns under spel-kategorin på MSN. Det var en "one-sided game", där hon kontrollerade allt, från början till slut, och dem slutgiltiga siffrorna skrevs till 5-2, till denna spelgudinnas fördel.
Skandal mina vänner!

Men grattis Sophie.=)

Nu ska jag sova iallafallm och hoppas ni gör detsamma!

/David



innebandygoggles eller inte?

Hade med mig mina (eller aah egentligen sebs) innebandyglasögon igår, ifall det skulle behövas.
Jag använde dem aldrig, men jag tror jag ska köpa mig egna, och framförallt ha på matcher och så.
Det kan ju faktiskt vara lite bra.

Nu, i skrivande stund, fick jag en oerhörd golflust!
Jag vill spela golf. NU! Inte vänta tills sommaren eller hursomhelst våren. Det är alldeles för lång tid.

Vill nån åka med till Florida och spela golf kanske?

/David

arbetsförmedlingen och buss (och en massa sophie)

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen.
Kan inte direkt säga att det var varken kul eller speciellt lärorikt, men man måste ju va där, så lika bra att åka dit liksom.
På vägen ditt förresten, så stötte jag på två gamlingar på gatan, nämligen, hmm marianne och Arne ( tror jag dem heter).
Dem tyckte jag hade blitt så himla stor, för dem hade inte sett mig på såå länge, haha. Då sa jag att jag inte hade blivit såå stor ju, jag är ju bara 1.65, men då bara skrattade dem och sa att det va kul att se mig igen, och dem tyckte det var kul att jag pratade med dem, för när jag var liten var jag otroligt blyg, och vågade knappt prata med någon. Så framsteg har gjorts minsann!

Sen, på vägen hem från staden, så blev bussen ganska full ( tjaa, den går ju faktiskt på sprit numera!). Nej, men skämtåsido ( den här bilen är inte bra, den är KASS). Hrm, ett litet citat från HippHipp (Kajan såklart).

Men iallafall, på bussen då, så blev bussen ganska smockad med folk, och jag satte mig rätt långt bak från början, när bussen inte var så full, eftersom jag vet att bussen vid 3 kommer bli full, efter min tid på Tingvallagymnasiet.

Hursomhelst, så satte det sig en typ rätt fin tjej brevid, o hennes två kompisar(antar jag) bakom. Och dem snackade om typ allt, haha, så bussfärden blev väl inte helt tråkig, efter att jaghade dragit ur ena hörluren ur örat ( dock inte för att lyssna, utan för att ja inte orkade ha på mig båda).
Sen visade det sig att dem skulle av i Alster alla tre!
Att det bor en sån babe i Alster hade inte jag en endaste aning om.

Nu ska jag strax sova iallafall, men först, så måste jag ge huuuuur mycket cred åt SOPHIE, som helst. Hon är verkligen den bästa alltså. Hon har fixat min alldeles jättefina header, så det är inte jag som är så estetiskt riktig, det är hon. Sen att hon bor i sthlm är fasen lite synd alltså, men hon är ju inte djurgårdsfan, så det väger ju upp det lite faktiskt. Men som jag (tror jag) skrivit förr så är hon en spelens mästarinna, dänger mig i princip varje gång. Utom på Pegball, det är jag snäppet värre på, men jag brukar faktiskt ha en bättre målis, så det kan vara det som väger över till min fördel just där. Hursomhelst, Sophie är grym! =)

Nu ska jag ta och sova en sväng faktskt, hoppas ni har haft en bra dag allihopa( typ ni 3 som läser denna blogg).

/David

efter helgen

Hej!
Ska alldeles snart iväg till arbetsförmedlingen, men tänkte bara dela med mig av mitt fina ögonbryn, som är lite mer demolerat efter helgens innebandydust.

Så, håll tillgodo, (jag vet dock inte  om man ser det speciellt bra, men iallafall!
image22
Så ser det ut iallafall.

Ha en superdag hörrni!
/David

inomhus golf och mormor.

hej!

Dagen har faktiskt varit ganska händelserik, iallafall om man mäter med mina mått mätt( eller hur man brukar säga).

Det började faktiskt redan klockan tio i nio då jag sprang upp( nåja, inte direkt Asafa Powell sprint), men iallafall! Skulle ju faktiskt upp och spela golf, till Karlstads flygfält, hur konstigt det än låter. Vi skulle nämligen ha fysträning där idag, vilket för övrigt var hyfsat lärorikt. Det började med innebandy, sen var det några andra övningar som skulle stärka alla möjliga muskler, och fråga mig inte namnet på dem, för dem glömde jag ungefär 5 sek efter att Jocke sa dem.

Sen åkte vi då med Edmans hem, och jag måste säga att han körde riktigt bra! Bra jobbat Edman!

Sen bar det iväg till affären, där det handlades godis för min egen del ( vad annars?), men innan det var jag hos Anders, och spelade nåt parti Yatzy på hans TV, tyvärr så vann Anders ganska överlägset, men jag skyller definitivt på en mutad TV!

Innan det bar iväg hemåt så drog jag,mamma,pappa, och senare kom syrran också, till mormor, där vi fikade och hade det allmänt trevligt. Tobleroneglassen vi käkade var förövrigt mumsmums. Och då menar jag inte dem där kokosbollarna såklart!

Dessutom, som jag skrev om igår, angående smällen jag fick vid ögat på innebandyn. Det visade sig att såret satt ungefär 4 millimeterfrån själva ögat liksom, så där hade jag verkligen tur kan man säga.(Bilder på såret jämfört med ögat kommer inom kort! (för att visa vilken hjälte jag är, *hosthost*).

Så nu överväger jag noga att inhandla ett par innebandygoggles, hur töntigt och knäppt det än ser ut.
För jag tänker inte bli fegare i mitt innebandyspelare, men jag tänker definitivt inte riskera att bli blind heller!

Sådeså!

Nu ska jag sova serrni iallafall, hur har eran helg varit förresten? Min har illafall( som ni då har kunnat läsa om)varit alldeles super, för första gången på länge!

Godnatt.
/David

spräckt ögonbryn, och nästan seger

Hej!
Idag har jag ju faktiskt spelat match igen. Och jag måste nog säga att vi skakade om serieledande hagfors rejält.
Efter drygt halva matchen ledde vi med 4-2, sen tappade vi i princip de mesta kan man säga,frutom de sista 3-4 minutrarna, då var vi riktigt bra.

Dock är jag fortfarande lite förgrymmad på att dem nästan aldrig passar mig när jag är i bra lägen. Okej att dem inte passar mig när ja inte har bra lägen såklart, jag har kanske inte den bästa bollkontrollen, men liksom när man är helt fri, mitt i slottet (ungefär 4-5 meter från målet, och inåt), så borde man ju få pass, eller hur?, Och sen så har jag alltid tyckt det är bra med en spelare framför mål, som kan få pass, eventuellt vara med på returer, osv. Men det tycker tydligen inte dem ja spelar med nu, eftersom dem aldrig lägger in bollen på mål då, alternativt passar mig då. Menmen, det ordnar sig nog med tiden, och av dena matchen kommer jag ändå få ett minne, trots att vi förlorade, och det var en väldigt snöplig 5-6 förlust.

Minnetär då att jag antagligen kommer få ett ärr. eftersom jag, ca 10 min in i matchen, fick en motståndares klubba rakt upp i ansiktet, närmare bestämt ögonbrynet. Jag skulle täcka skott/ få bollen på kroppen,och sen sticka på kontring, men han drog upp klubban så långt, så den träffade ögonbrynet.
Först trodde jag inte att det blev nåt speciellt, men sen så kom blodet, och det kom endel.
Men, vem kommer ihåg en mes liksom?

Så direkt efter plåstret åkt på, och jag hade tvättat bort blodet från händerna och ansiktet, så var jag tillbaks på planen igen!

Anders var för övrigt seketariatist( vi säger att det heter så, det lät kul), och jag tycker absolut att han skötte sig.
Men han kunde ju faktiskt gett oss 1 minut extra där på slutet, när vi tryckte på som mest, det hade inte vart helt fel.

Men imorn är det golf på Karlstad flygplats( inte ute då såklart) så vi får se hur galet stel jg är då.

Hoppas ni alla haft en bra helg såhär långt!

Godnatt!
/David

snö?!

Idag när jag vaknade, så tittade jag direkt ut, och såg en massa snö utanför fönstret, och tänkte sakta för mig själv( för när tänker jag snabbt liksom?), at vart ska världen ta vägen, när det ena dagen är helt bara slaskigt, och nästa dag bara vräker det ner snö?. Man kan ju börja undra alltså.

Iallafall, snart bär det iväg till Tingvallahallarna, för lite mer innebandyaction. Det ska bli kul, men en betydligt större umaning än igår, som jag skrev igår här (tror jag).

Återkommer med resultatrapport efter matchen.

Sen får vi inte glömma att fbk-södertälje går på C+ idag, klockan 18.30 närmare bestämt.

/David

innebandy och ormar

Jappjapp, jag är tillbaks med ett nytt spännande (?) inlägg, om det som hänt i mitt mer eller mindre meningsfulla liv idag!

Och sanningen är den att inte mycket har hänt egentligen, mer än att jag var hur trött som helst imorse, och gick upp typ vid 12, det är skandal, det är vad det är.

Hursomhelst, så när jag väl steg upp, så gick jag den numera raka vägen till en av de nya sofforna vi har på övervåningen, (och ja, det krävdes ungefär 5 år från mammas sida, för o få pappa övertygad om att vi skulle ha nya soffor). Och gissa vem som använder dem flitigast, jo, såklart vår kära fader. Och då menar jag inte Gud.

När jag hade hoppat upp i soffan iaf, så bläddrade jag runt lite bland alla miljarders onödiga kanaler som finns, och lyckades hitta ett ganska intressant program om världens största ormar, Anakondan, och nätpyton ormen.
Och, där kom det iallafall fram, av studier som dem gjorde när dem faktiskt filmade, att en 6 meters Anakonda, kramar ihjäl sitt byte, med 4 tons tryck. Och dem jämförde trycket med att ha en såndär gul amerikansk skolbuss, över bröstkorgen (ni vet vilken sort jag menar). Det är inte dåligt av en orm minsann.

Idga har jag ju gjort "debut" i laget också, i matchsammanhang. Det gick nog ganska bra personligen, iallafall så tyckte dem övriga det. Men ajaj vad ont det kan göra när man spelar innebandy när motståndarna knuffar en med klubban i ryggen vid sargen hela tiden, så man halvt flyger över densamme.
Summan av matchen för min egen del skulle nog se ut såhär:
- Ett ont knä.
-Ont i ryggen.
-Några halvsabbade målchanser
- Bänkad i tredje perioden.

Så imorn blir det andra bullar när vi möter serieledande Hagfors.

Godnatt allihopa, och hoppas ni haft en bra fredag!

/David

snart dags för nedsläpp(?)

hej igen!

Sitter här och är lite spänd för matchen, som äger rum klockan 20.00 ikväll.. det kommer säkert bli kul o allt sånt, men tänk om ja gör bort mig helt?
 Typ lägger jordens smörpass, så motståndarna kan lägga in bollen i öppen kasse? eller ännu värre, om ja gör nåt dumt så vi loosar matchen.. det är verkligen mycket som kan hända alltså, inte tal om annat.

Men nu till något betydligt mer intressant, än min innebandykarriär( som att det skulle vara en karriär).

Tiger Woods har just nu fått sällskap i toppen av några spelare, i Dubai, och nu snackar jag givetvis den sport vi alla gillar, nämligen golf. För så är det väl? alla älskar golf!

Nu blir det den sista uppladdningen innan det bar iväg till metropolen Degerfors (?!).
Uppladdning med vad kanske ni undrar nu?
Eftersom jag inte har någon mat eller nåt sånt ( orkar inte laga mat), så får det bli med..hmm gammal hederligt msn!

Ha en fin helg om vi inte hörs innan den är slut.:)

/David

RSS 2.0