Laddad till Max!

Nyss hemkommen från innebandyträningen, som var rätt kul idag, och inte lika jobbig, som dem faktiskt brukar vara. Körde endel boxplay, och powerplay, men inte så mycket mer än så. Och som sagt, det var inte så jobbigt idag, kan det bero på att jag är mer tränad, eller kan det bero på att salen vi spelade i idag, är ganska liten?
Fritt för tolkningar, är kommentaren på den frågan.

För övrigt, så fick jag min önskan uppfylld idag, då jag äntligen fick lira forward, istället för back.
Innebandygudarna kanske är inne och läser min blogg, vem vet? Isåfall, Nicklas Jihde, och ni andra, lämna en kommentar för tusan ;P

Jaja, idag har jag hursomhelst inte bara tränat innebandy, jag har även sökt ett jobb på Helmia Bil AB, som bland annat säljer Volvo, och tror iallafall att det även är Land Rover.

Volvo C70 som tjänstebil skulle va nåt det, eller vad säger ni?

Förresten, idag har jag tvättat åt min kära syster. 3 tvättar hann jag med innan mor kom hem och skötte resten. Ganske imponerad av mig själv ändå, eftersom dem tre tvättarna, var en kraftig ökning, av min tvättkvot ( tidigare har jag bara tvättat en gång), så jaa, nu kan man säga att jag har lärt mig något nytt.

Dock vet alla som träffat min syster, att om hon säger någonting som man ska göra, då gör man det bara.
Så är det.

Nu hade jag tänkt och sova, och det borde ni också göra!
Godnatt=)

/David

blåsigt värre

Hej hej!
Det var väldans vad det blåser ute alltså, snart flyger väl en ko förbi utanför fönstret, (om dem hade vart ut denna tiden på året, så kanske?)

Sitter här och lyssnar på lite Westlife jag (jag vet, lite gayigt är det,men deras nya skiva är faktiskt bra).

Imorgon är det ju debut för mig i innebandymatch-sammanhang, låg och tänkte lite på det innan jag steg upp imorse, hur jag ska finta bort motståndarna, och att jag inte vill spela back på matcherna i helgen.

Jag menar, det är ju för allas bästa jag inte spelar back, eller iallafall för mitt lags bästa, inte för motståndarlagets kanske. För vilket lag skulle vilja ha en ostabil 48 kilos, tanig back, när han lika gärna kan vara forward, och hoppa på motståndarlagets backar istället?  Jaja, det ordnar sig nog det med.

Dessutom vill jag väldigt gärna ha en ny mobil, och då står nedanstående modell högst på listan:

image17 Självklart en Samsung G800, med 5 megapixlars kamera, dessutom med optisk zoom.
Inte för jag egentligen vet vad som menas med det, men det låter bra, inte sant?

/David

innebandy=dödens död

Har precis hoppat ur duschen, och ligger nu och är allmänt..ja, död i princip. Aldrig har jag varit med om en så jobbig innebandyträning, (eller är det jag som är dåligt tränad?). Hmm, tål att tänkas på det där..
Hursomhelst, så märks det hur bra jag egentligen är, nu på fredag, det är då min första match går av stapeln, men det visste ni ju kanske redan, iallafall vissa av er. Men det ska bli grymt roligt att börja spela matcher igen, men självklart är det en bonus om man vinner.
Det är det alltid.Liksom, varför hålla på om man spelar enbart för o ha kul?  Värdelöst

Något annat som också är värdelöst, är att, när jag (på innebandyn) skulle ta emot en passning, och springa med bollen på klubbgbladet ( vad annars?) så trillar jag, och på nåt jättekonstigt vis, så får jag armen under mig, och liksom glider på den nån decimeter, och alla ni som har spelat (och ramlat) i Sundsta Sporthall, vet att det golvet tar absolut tvärstopp.
Så nu har jag en läcker "blåsa" eller något..vettesjutton va man ska kalla det egentligen, men ont gör det. Men det är väl som dem gamla romarna (säger vi) sade: "Den som är ärrad, har vunnit många strider". Och, som sagt, det är säkert inte romarna som sade det. Men det kunde varit. Lika väl som det kunde varit Shakespear. Eller Robin Hood. Eller David Gambrick.

Sen måste jag bara säga att jag H A T A R att köra just våran bil ibland. Den är typ jätte-immig (?) på sidorutorna, för att inte tala om bakrutan.
Och ni som någon gång kört bil i mörker, där varken sidobackspeglarna, backspegeln inne i bilen, eller bakrutan är tillräckligt bra för att användas, förstår kanske mina aggresioner mot just våran bil.
Annars är bilkörning kul.
Så, så fort mitt körkort är bärgat (eller helst tidigare), så ska jag köpa mig en helt egen bil, helst en Opel Calibra. Snygga, och kostar inte en förmögenhet att äga/köra.

Till sist, så måste jag bara kommentera Tiger Woods vinst nu i helgen, i Buick Invitational.
Han har varit borta över en månad från allt vad tävlingsgolf heter, och går ut och fullständigt krossar Torrey Pines båda banor, och vinner med, tror det var 8 slag.
Det är vad vissa kallar skicklighet. Jag kallar det fullkomligt fantastiskt.

Godnatt på er alla, och ursäkta att detta inlägget blev typ 823423423642 ord långt.
/David

knäppt tagetord.

hej igen! här är er gamla favoritbloggare David Gambrick (*hosthost*)
Denna dagen började med att jag var hlt sjuukt trött på morronen, så jag låg kvar i sängen (givetvis efter att jag hade fått iväg lillebror till skolan) ändå till 10! skandal kan man nästan kalla det, faktiskt.
Jaja, hur somhelst, så efter att jag nu steg upp ur sängen, och hade skickat iväg några sms till sthlms-sophie,  så märkte jag att bokstäverna M,N, och B, inte fungerade på tangenbordet på den stora datan dörute i vardagsrummet! O fy sjutton, det är ju mardrömmen när inte allt funkar som det ska på datan, eller hur?!
Så det var ju bara att försöka pillra bort knapparna från tangentbordet, och försöka rengöra därunder. Och när jag hade fått bort dem flesta knapparna på högersidan, så tornade ett helt moln upp sig med hårstrån och smulor, och jag måste bara påpeka än en gång att det INTE är varken mina hårstrån eller smulor, eftersom min lilla bror Seb sitter vid den datan dygnet runt ( i princip). Så, efter allt detta pillande kanske ni undrar om dessa tre magiska bokstäve M,N,B funkade? Svaret är ett rungande, sjungande Nej!
Så allt detta krångel för ingenting alltså, meningslöst kallar jag det!

Men hursomhelst, det är mycket att se fram emot ikväll, först en och en halvtimmes ES-hockey, med favoritlaget färjestad, där dem tar sig an Linköping borta. Det blir nog en höjdarmatch!

Sen, klockan 21.00 smäller det i Sundsta sporthall, då tränar Skattkärrs IK innebandy!
Det är grejjer det serni..

Ps. Ni som listade ut varför jag skrev "tagetord" i rubriken, duktigt av er!^^ ni andra...fundera ett tag till ;P

/David

arbetsförmedlingen.

Idag har jag hittills inte gjort ett piss iprincip..fast det är ju inte direkt ovanligt för mig egentligen, så vem blir förvånad?
Men iaf, så i eftermiddags så ringde arbetsförmedlingen, eftersom jag nu fått en ny handledare (nazli nånting), så ska ja komma o träffa henne på måndag nästa vecka klockan 14.00 för ett möte, om vilka arbeten ja nu kan söka o blablabla. så det blir säkert jättebra, det tror jag allt.

Sen så måååste jag bara säga att jag är otroligt glad idag. Inte direkt för min skull, utan för Sophies skull, som jag skrev om igår (tror jag det var), för hon har nämligen tagit körkort!
GRATTIS TILL HENNE!
(roadtripp på g nu?) =)

Jaja, hursomhelst..imorn är det innebandyträning igen, och jag längtar som fasen till första matchen, som kommer äga rum på fredag, och sen andra matchen direkt på lördag. Hemmamatch mot Hagfors på lördag, och bortamatch mot degerfors på fredag. Skulle vara fetingnajs att vinna båda dem två, så att man inte känner att man förstör för laget. Då får jag ju äntligen se om min nya rosa innebandyklubba håller även för match, den höll iaf i fredags, då jag stänkte upp 2 stycken i krysset, utifrån kanten (självklart bara skicklighet, eftersom jag kan göra det 100 gånger av 100 *host*). Men men, vi får väl se hur det blir med den saken, snygg är klubban iallafall, och det är det viktigaste, eller hur? Om man inte spelar som ett proffs måste man se ut som ett. Ett litet motto som jag har fått för mig att man ska ha, fråga mig inte varför.

Ps. Undrar om nummer 87 är ledigt i skattkärrs IK?
Hoppas.

/David

Sophie, mästarinna på..hmm, alla spel!

Hej.
Idag har det som vanligt inte hänt speciellt mycket, mer än att jag har sökt ett jobb till, men det visste ni ju redan, från tidigare inlägg ( eftersom ni troget läser min blogg, eller hur?)

Men en sak har jag iallafall gjort, blivit utmanad på alfapet på blip.se, och ni som vet hur det brukar gå när jag spelar på nätet, så har ni redan listat ut att jag förlorade stort, mot sthlms stolthet Sophie. Men det var en hyfsat jämn match får jag nog allt säga, men tillslut så förlorade jag ( skyller givetvis på dem otroligt kassa brickorna jag fick, eftersom det aldrig är mitt eget fel, eller motståndarinnans fel, att jag förlorar).
Men hursomhelst, grattis Sophie.

Sen måste jag bara säga att jag ÄLSKAR spiderman, jag har ju t om en sådan pyjamas, lite lodigt, lite löjligt, men den är bara sååå läcker ;P

image11

/ David

Innebandy, kul grejj!

Hej igen!
När jag precis jättenyss var inne på Fatpipes hemsida (innebandyklubbor m.m), så hittade jag en extremt rolig grejj, som jag bara inte kunde missa att dela med mig.
Det är en straff, lagd av Joakim Karlsson, och ja, ni ser ju själva här under, straffen är helt otroligt kylig, för att inte säga nästan idiotisk.
Men, straffen fungerade ju, och ni ser själva vilken otrolig glädje hela laget fick, jag säger bara, Peter forsberg, släng dig i väggen!

Förövrigt måste jag bara tala om för er att jag precis sökte ett till jobb bland mängden jobbansökningar, denna gång på EB games, vi får väl se vad jag får för svar.
Men att gissa på "nej, vi har tyvärr anställt en annan, men tack för din ansökan, och lycka till!" är väl inte att tippa heeelt fel iaf. eller?  framtiden utvisar detta helt enkelt.

Ha en bra söndag hörrni för övrigt!
/David

PS. och ni som undrar när det kommer inlägg om golf med mera, så kommer det framåt våren, nu är ju golfsäsongen lite på is, så att säga (hihihi).

Missad golfboll och tappad hjärna


Ja, här ser ni då min käre vän Anders( jag vet inte om han är kär, men han är iaf min vän).
Och ja, han missar bollen. Men han har en sak att säga till itt försvar, det måste jag påpeka.
Han lånade nämligen carls klubba, som alltså spelar från fel håll, så det gör det hela lite mer förståeligt, men ändå anders, missa bollen? Ja jäklar, detta kommer följa efter honom hela hans liv, var så säkra!
(Anders har 4 i hcp, dock högre än mig) så han är ingen newbie precis ;P menmen, det kan tydligen hända vem som helst.

Hur somhelst, så var jag ute o körde lite bil förut, o körningen börjar verkligen gå bättre o bättre nu, körkort innan vårens golftävlingar? JATACK.
Det hände dock något när ja va ute o åkte förut, när vi va o hämtade farsgubben (yes,gubbe!), och när vi va på den delen där dem håller på att bygga om E18, vid bron över alsters ån, så körde det helt plötsligt bara om en stor överfet såndär chrysler voyager o KÖRDE OM, mitt på bron, där det bara är en fil åt varje håll, och där redan jag körde 3 km över det tillåtna (50). så då blev jag måttligt sur, och ljussignalerade åt den djävulen, synd att man inte hade tid o fälja efter tills han/hon stannade, och sen gett den en smocka. för tänk om de satt barn i bilen, eller vad som helst?
Vissa har verkligen fått sitt körkort i Cornflakes paketet.

Jaja, nog med allt detta skäll och mobbandet av missade golfbollar, nu ska jg snart sova, så godnatt och sov gott!
/
David

Fatpipe Whip30, whose fault? <3 ;P

Hej igen bloggen.
Ni som undrar vad det är för nåt helknäppt "namn" detta inlägget har, så ska jag bara upplysa er om att det är namnet på den nya
fina rosa innebandyklubban som jag inhandlade i torsdags, i hopp om att få spela match denna helgen. Dock blev det inte så, eftersom vi är spellediga dena helgen, och därför lirar två matcher nästa helg (mumsmums).

För övrigt var den där rosa skapelsen den bästa klubba jag nånsin spelat med ( och ja, det är faktiskt skillnad mellan klubbor, tro det eller ej). Bollkontroll, samt ett bra skott, är ju en liten fördel om man håller på med bollsporter, och denna klubba hjälper mig med detta ( kan ju behövas lite hjälp), så TACK Fatpipe.

Är förövrigt helladdad inför mötena mot hmm degerfors och hagfors nästa helg! Som tur är så är Hagforsmatchen hemma, så de blir inte o öka 98232634 mil för en innebandymatch, gött.

Tack för mig denna gång, hoppas vi hörs igen!
/David


händelserik helg.

Hej igen bloggen, och givetvis alla ni läsare.

ursäkta mig att uppdateringen har varit lite sisådär dem senaste dagarna..jag vet inte vad det beror på heller, men iallafall, nu skriver jag ju iallafall, och ska försöka sammanfatta dessa dagar, utan att det blir ungefär 482342 sidor på bloggen, det skulle inte vara så kul för er att läsa kanske, och sannerligen jobbigt för mig att skriva.

Men, i söndags var jag och bevittnade ( tillsammans med Anders), Kross, av Karlstad bowlingklubb, made of Corona bowlingklubb...(eller nåt). Jag undrar om dem hade tagit en öl eller två innan matchen, för alla 8 spelade verkligen galet bra, och då var det tydligen bara ett B-lag... För övrigt, anledningen till varför jag var där, var att pappa var med och spelade..

Igår, måndag, hände egentligen inte så jättemycket..satt mest hemma, och tråkade som vanligt..menmen, det ska man ju också göra faktiskt ibland( även om jag alldeles för ofta sysselsätter mig med den sysslan).

men idag, tisdag, har det definitivt hänt mer saker. imorse, eller jaa, inte imorse, men vid halv elva, så ringde min syrra  och sa att vi skulle åka till Restaurang Östanvinden, så det gjorde vi ju såklart, och maten var helt okej, det blev Dagens; Pasta med skinksås o räkor eller vad det nu var.. och sen hade dem en råhäftig grejj när man ställde ifrån sig brickan.. dem hade ett rullband att ställa brickan på, som åkte ändå in i köket, riktigt häftigt tyckte jag! (haha).
Sen efter det, så åkte vi hem, och tog en promenad på 45 minuter, och smart som jag var, så tog jag gångstavar, men skippade mössan, så jag frös lagomt mycket när vi var hemma igen, dock hade jag stil på händerna, när jag tog mammas rosa-lila muffvantar, dem är klart läckra alltså!
Sen var det dags att dra in mot staden igen i Nisse ( Systers smeknamn på bilen, som namnet antyder är en Nissan). Väl där skulle jag sätta mig på körskolan och testa lite med datorerna, alltså teoridelen.
Och jag måste säga att jag själv var lite imponerad. 54 rätt av 70 på trafikregler, 2 från godkänt.
19 av 21 rätt på förrädiska situationer, självklart godkänd. Så teoridelen känner jag kommer gå bättre än vad jag var rädd för i början. Nu är det bara körningen som behöver förbättras, lite grann!
När klockan var rfamåt halvfem gick tiden för parkeringen ut, så vi var tvungna att gå till bilen som stod vid bibblan. SKulle sedan till Mitticity och köpa en potentiell målsprute klubba, men jag ansåg den vara liite för kort, men det blir nog den nästa gång jag är på stan ändå så.:) En Fatpipe Doggy för övrigt, riktigt läcker.
men som sagt. det blev inte så, men innan dess, så stötte jag på (alltså inte rörde, utan såg) två gamla klasskompisar, Joanna och Hanna, som jag inte sett sen...aah sen vi slutade nian, vilket känns som ungefär 482342 år sedan. Dem skulle till Asien nu, nästa veckan, vem är avundsjuk mer än mig? antagligen alla. Fyfasen va gött o slippa denna kylan, och komma bort ett tag. Ett tag och ett tag förresten, dem skulle va borta fyra månader! Fyfasen, synd dem inte hade plats i resebagaget.

Sen måste jag säga att jag kan vara den nye Thomas holmström, Magnus Wernblom, eller för den delens skull Emil Kåberg. Laget bara öste in mål i PowerPlay (PP) på träningen idag, när JAG stod framför mål och störde målvakten, och skapade yta för dem andra.
DET NI!

//David

image10Fatpipe DOggy, 450 kr.

Superdry piké av mormor!

Hellu igen, och välkommen till min blogg, om du är ny läsare, oroa dig inte, jag är nästan lika ny bloggare!

Igår (lördag) vad jag med mina homies ( mamma och mormor that is) till Bergvik (köpcenter i Karlstad).
När vi hade vart i väskshopen ungefär 300 år, så blev jag trött på alla väskor o skit, så jag tog mig friheten att sticka till Intersport, ungefär 30 meter därifrån, och jag måste nog säga att det var ett äventyr i sig.
Skulle kolla på innebandyklubba där, men den jag helst ville ha, (och en som var bra, men ändå i min låga prisklass) fanns inte, så jag får helt enkelt köpa den inne på Intersport i staden eller något.

Men sen, lite senare, så sprang mammsen och mormor in på Jack and Jones,  och eftersom jag inte gillar den butiken sådär undrbart mycket, så gick jag istället in på Carlings, som ligger precis rakt över ungefär.

Och där kollade jag först på en hyfsat snygg Encore tröja, lite tunnare, perfekt för en halvvarm dag på golfbanan, men jag tror den var lite för stor, orkade dock inte prova.
Men sen, när jag skulle lägga upp den på hyllan igen, så hände det, vad man skulle kunna kalla för ödet.
Då råkade jag nämligen ha ner en piké på golvet, och när jag tog upp den, så såg jag till min förvåning att den va assnygg! och dessutom råbillig, den var nedsatt från 600, till 100 spänn!  Det, mina damer, herrar, pojkar,flickor, kallar jag ett kap! ( Ni kan se hur den såg ut, på bilden härnedan.
Och när jag då skulle betala, så kom helt plötsligt mormor fram och ställde sig där, och när jag hade betalat klart, och snackat lite med dem i kassan, så öste mormor ur sig: "nej men gud vad pigg han i kassan var! jättepigg och rolig! men vilken FRISYR!" Ja, man kan säga att min mormor kan säga det allra mesta, till vem som helst. xD

image9 Där är då den nya Superdry pikén, som jag inhandlade på Carlings, för minst sagt den nätta summan av 99 kronor. ( jag ljög förut när jag sa 100 kr, men jag ville ju inte verka snål först, men sen tänkte jag på min karma)

Idag ska jag nog med pappa och kolla när han tävlar(?) i bowling, men först är det mat!
ha en bra fortsatt helg hörrni!

/David

Tråkig helg på G

hej igen, David här (vem annars liksom?)

Nu har jag vart och tränat innebandy idag med, mycket sånt nu..och jag känner att min ork måste bli bättre, och därmed pasta!
Men innan dess var det golfträning inomhus, och det var rätt bra, det kändes faktiskt helt okej ( vilket kan bero på att jag står o svingar fullsvingar i hallen ungefär 10 minuter varje dag). Golfabstinens? JA!
Faktum är att jag kan få det efter en helg utan tävling och träning också, så hur tror ni inte de är med ett helt halvår utan golf liksom?
Jaja, iallafall, så var det kul o träffa några golfkompisar igen, som man inte sett på nåra månader, så det var naajs.

Sen måste jag bara skryta med att jag har vunnit över min storasyster Gita, och lillebror Sebastian, TRE gånger nu, i rena styrkegrenar, alltså inte där man brottas fysiskt, men på olia sätt iaf, lite svårt o förklara.

However, så kommer jag inte ha något att göra i helgen, mööjligen köpa en ny innebandyklubba, men det är väldigt "möjligen".. annars kommer ja bara sitta hemma o typ uggla sönder, som jag annars brukar göra på vardagarna. så, "that's that" som farmor Cohen säger i The OC.

// David

ont överallt xD

Kom precis hem från innebandy träningen (duschen givetvis innan), men iallafall, jag har verkligen ont överallt, och min kondition är INTE vad den har varit, det kan jag lova er. fy alltså, efter en kvarts träning, av en timme, var jag helt slut. Och då snackar jag inte om att detta var enda gången, det händer varje träning.

Så jag antar att den uteblivna matchen för min del imorgon Fredag bara var skön, jag måste verkligen börjqa träna mer kondition, annars kan jag lägga ner allt vad innebandy heter, jag orkar helt enkelt inte med tempot.

Men men, nog snackat om innebandy, låt oss istället snacka om...GOLF! ja, golf, det är en underbar sport et, eller vad tycker ni? (Inte så underbar alla gånger, som när man knäcker klubbor mot träd, läs: Anders knäcker klubbor mot träd), eller när man spelar allmänt åt skogen, bildligt talat. Eller hur det blir?

Iallafall, golfsäsongen börjar närma sig med stormsteg känns det som, och det är kul.

Fast det skulle inte vara fel att tjuvstarta säsongen lååångt bort, typ i Florida, eller varför inte Las Vegas, där man kan spela ttillbaka alla pengar som man förlorar på avgifter när man spelar golf, säg på t ex. poker ( yeah, som om de skulle hända när jag spelar)

Men iallafall, nu blir det väldigt snart sova för min del.

Hoppas ni har det bra, och fred ut! (peace out på min fria översättning)

// David

fullt upp

Idag har jag fullt upp..jaa, med mina mått mätt då såklart, egentligen är det ganska normalt upp.

Ska nämligen både ner till stan och sitta lite på körskolan med teorin hade jag tänkt, med tips från min körskollärare. Så att så blir det iallafall, men egentligen orkar jag inte, men det är lika bra att få det gjort, så man kan sladda runt i bilen härnedan för sen ( om det nu vore så väl).

Sen ikväll ska jag iallafall spela innebandy igen, och om allt går vägen så spelar jag match med laget imorgon, tid vet jag inte, men platsen vet jag nästan, och det är isåfall i nån av de nybyggda Tingvallahallarna, här i Karlstad då. Så det blir nog kuul.

image8 BILEN (som oturligt nog inte är min).

Ha en bra dag, så hörs vi väl ikväll igen!
/david

jag vill ha en snygg blogg.

Jag som är ungefär 100 & inkometent när det gäller att göra sånahär sidor snygga, där jag måste fixa estetiken själv, har ännu inte lyckats fixa egen bakgrund på min blogg, eller för den delen lyckats byta textformal, eller stil här på min blogg, så om nån kan hjälpa mig vore det underbart, och egentligen är det ju för er skull jag gör det, egentligen.

För det är ju inte jag som stör mig på ful text, eller ful inramningf när jag läser min blogg, det ärju egentligen ni.
Så gör något bra för både dig och andra, och hjälp mig med detta nu ;P

Dessutom sökte jag ett nytt jobb igår, på hmm, nånting med Deli hette det, kanske var det Café och Deli.. nånting liknande det iallafall.
men om jag gissar rätt så kommer jag fortfarande gå arbetslös, och nånannan lycklig person har fått det jobbbet istället för mig, *grr*

Och just nu vill jag bara spela golf..spela så mycket golf, så att ja, armarna flög av i svingen. Det säger kanske endel om hur mycket jag vill spela golf NU!

Godnatt, nu ska jag sova iallafall.
/David

seg morgon, och fortfarande ont knä

image7 Tänk va gärna man skulle vilja va en pingvin.
Slippa oroa sig för allt, eller jaa, man kanske skulle oroa sig för o bli uppäten av en späckhuggare, men kan pingviner verkligen tänka så? Dem lever nog bara helt vanligt, och tänker mest på att skaffa mat.
Sen är dem ju bara FÖR söta, kolla liksom bilden ovan, vem skulle inte vilja se ut så, om man var pingvin?

Sen vaknade jag idag (vid halv ett, shit va sent!), och hade fortfarande ont i mitt knä, och hela kroppen, efter innebandy-snubblingen igår, inte bra det, inte bra.. speciellt inte eftersom jag ska debutera på fredag i ett seriöst lag, som t om spelar matcher!:O uschusch, hur ska det går...upplösningen får ni självklart här på fredag.

Nu ska jag strax ner och värma en såndär mittenpizza i mikron, perfekt för min lathet, bara värma o slänga i sig.
vi hörs väl senare idag, annars imorgon

Ciao!
/David

kläder och åter kläder

image4Hittade en Energie piké på MQ idag när jag strosade runt på stan i väntan på min körlektion. Likadan som den på bilden här brevid, men med vinröda ränder istället för bruna. Assnygg om du frågar mig, och när den även är nedsatt från 699:- till 349:- så är det ju bara att slå till, så det är vad jag ska göra på torsdag, innan jag ska öva lite på teoridelen av körkortet.



image6 Seriös Innebandy kräver seriöst snygga innebandyklubbor. Detta är just en sådan, rosa och fin, och säkert bra också. Iallafall vill jag tro så.
Köp den åt mig och du är min hjälte, för det nätta priset 599 Kr på Stadium.

Nu ska jag gå och sova, med ett vridet/skadat knä, vi får se om jag orkar upp och väcka broder imorgon, eller om jag får kråla till hans rum och ropa på honom.

Godnatt
/David

Körlektion och nybloggare.:)

 image3
 
 
 
Hej!

Jaha, efter efterfrågan från Sunnehåll, så har jag nu äntligen (?) skaffat mig en blogg, o de verkar ju kul såhär långt..
Ni kommer få inblick i vad jag har för mig på dagarna, vilket iofs. inte är mycket, så jag förväntar mig väl inte så mycket respons på det jag skriver, men ändock, det kan vara skoj;P

Idag har jag vart på min allra första körlektion på körskolan, och det gick ganska bra kan man väl säga, Peter (körlärarn) tyckte ja låg bra på vägen( bilen alltså då), och jag använde speglarna bra osv..
Dock så fick jag kärringstopp två gånger, i en brant backe, när ja skulle köra in mot trottoaren, men det sa Peter att det mycket kan berott på att jag var ovan med hur mycket bilen orkade dra, i kombination med att det var en backe som sagt. Men förutom det tyckte vi båda det gick finfint.

Sen får vi ju inte glömma att vittna till FBKs kross av Luleå ikväll. 19.00 hörrni.:)

Sen har jag ju innbandy ikväll med.

Men vi hörs!
/David
 

RSS 2.0