Rihanna, och nya järn.

Mja, här har ni mig igen, efter typ 1000 miljoners miljaders år.
Jag är ju verkligen inte bra på att uppdatera min blogg, men jag har ju en bra undanflykt.

Golfsäsongen är ju i full gång, och det är tävlingar hit, tävlingar dit, tävlingar upp och tävlingar ner.
Så, kort sagt är det mycket tävlingar. Dessutom ska man ju hinna med att göra annat också, så ah, mina tankar är väl inte direkt på bloggen när jag har en ledig stund kanske, men ska försöka skärpa mig iallafall. Låter det bra för er?

Iallafall så har jag nu införskaffat nya järnklubbor, och det är alltså golfklubbor, för er som kanske inte är så insatta i vad jag sysslar med, när jag inte sitter vid datan och ugglar.

Titleist gör verkligen sköna järnklubbor, har jag fått erfara nu, 735 CM modellen spelar jag med just nu, och så kommer det nog att förbli ett tag, hoppas jag iallafall.

*****
Idag har jag för övrigt vart ute och spelat golf med Anders, och  det var ju lite störande, eftersom han satte ALLA puttar han puttade, i princip. Det spelade ingen roll om den var 5 meter eller 15, han bara slog i dem. Och ja, jag förlorade ju då med 3 slag tillslut.

Och inte nog med att han puttade bra, på 18e, sa han, innan han puttade sin typ 10 meters birdieputt, att denna sätter jag. Och vad gör han, om inte sätter den?.

Men men, det var bra spela av oss båda idag iallafall, och min puttning har delvid kommit tillbaks, det gillar vi. Iallafall jag!

****

Imorse fick jag ju även sms. Trodde det var anders som smsade och frågade när vi skulle spela golf, men det var ikke fallet!

Det var nämligen Josefine från Kristinehamn, och det var grymt kul faktiskt =)

Ja, det var allt jag hade att säga om det egentligen..

Men jag har mer att säga om Rihanna. Hennes (vad jag vet iallafall) nya låt, Disturbia är så fruktansvärt bra, så då är det ju inte mer än rätt än att jag smäller in en video från youtube här på bloggen, så Enjoy!



SÅ ni får ha en fortsatt fin dag, så hörs vi förmodligen snart igen!

Ciao!

/David

RSS 2.0