Förresten.

Jag glömde ju varför jag egentligen tänkte skriva inlägg nyss!
Jag skulle ju tipsa er om massa bra musik.

Så, här kommer några braiga, mer eller mindre seriösa.

Först ut, Kelly Clarksons nya, som ligger etta på Billboard.

 My life would suck without you heter denna.


Sen är det dem fantastiska The killers, med Read my mind.


Sen, sist men inte minst, återigen The killers, med Bones.



Så, nu har jag gjort det jag egentligen skulle göra!

***

Glöm inte att Färjestad spelar mot Timrå idag heller!

/David

Foppa och lite sånt.

Ja, ni har säkert hört att Peter Forsberg ska testa och spela med sin fot nu igen. Personligen tycker jag att det börjar bli väldigt jobbigt och höra att han gör comebacker hela tiden, jag och Anders diskuterade det girå, och det måste vara typ hans 1000:e comeback snart. Jag menar, varför inte lägga av, han har ju inte direkt nåt mer att bevisa, och som Wikegård sa, "Forsberg kan kanske hoppa in och leverera nån snygg pass i powerplay, men i 5 mot fem så tror jag att han är alldeles för seg". Och jag håller med.

Gör isåfall som Sudden, och gör en riktig, och helhjärtad comeback, genom att träna länge innan man hoppar in och spelar matcher.
Nu kommer det alldeles säkert bli att han spelar typ 5 matcher, och sen går foten sönder igen. Det skulle iallafall inte förvåna mig.

Sen att media kommer skriva upp honom som Modos frälsare är en sak, och att han kommer betraktas som en hockeygud om han gör mål eller ass i sin första match är ju ingen högoddsare direkt.

/David


Bowling och annat kul?

Hej!

Se, jag kan ju uppdatera lite bättre. Inte illa alls det.

Idag har det faktiskt hänt lite granna, för direkt på morgonen idag, så satte jag mig och försökte fixa in lite mer pengar på poker, genom att spela på Unibet.

Och det gick faktiskt hyfsat, vann en sit&go turnering, 6 spelare var det från början, och jag vann. Inköpet var iofs 5 dollar, men jag vann 21 dollar, så det blev ju hela 16 dollar plus. Kanske inte så jättemycket tycker ni, men ja. Det är iochförsig inte så jättemycket, men det är lite iallafall:)




***

Är förövrigt precis hemkommen från en bowlingtur till Sundsta sport- och idrottshall, där jag, som ni förstår, bowlade.
Var med pappa på en av hans "träningar" och alla som var där ville att jag skulle börja, dem behövde "ungt blod" som dem säger. Det är ju smickrande och så (?), men bowling?. Hm, det är väl inte det absolut ballaste man kan hålla på med direkt.
Det är ju inga atleter som spelar bowling precis.

Dock, jag var ju faktiskt på pappas bowlingmatch nu i helgen, och dem mötte ett annat lag från Karlstad. Och där fanns faktiskt 2 riktiga snyggingar, dock spelar dem inte i pappas klubb då såklart, men iallafall.

Det kanske kan vara värt?

/David

Nadaaa jobb

Hej igen!

Jag vet att jag har lovat bättre uppdatering på bloggen, men det har ju inte riktigt blivit som jag lovade, det blir ju sällan som man tänkt sig.

Inte riktigt som jag hade tänkt mig, blev även jobbet, som jag hade på G. Eller ja, som jag iallafall var på intervju för, i tisdags, i Örebro. Det var ju då på Dormy, i Örebro, typ precis brevid IKEA, vid mariebergs köpcentrum.

Jag tyckte ju själv att intervjun gick väldigt bra, och jag tror inte jag gjorde några större fel. Faktiskt.
Vi snackade ju om mycket, inte bara jobb, och så. Och dem frågade väldigt mycket, angående om det skulle bli något problem med att flytta eller så, om jag nu fick jobbet. Och jag sa ju givetvis att det inte skulle vara det minsta problem.

Men det dög tydligen inte denna gången, dem hade tydligen haft flera andra där, som var mer kvalificerade och erfarna än vad jag var.

Men jag kände iallafall att jag gav allt när jag var där på intervju, man kan ju inte tvinga dem att anställa en, så i stortsett är jag ganska nöjd ändå.

/David

RSS 2.0