lång tid sen

Jag vet. jag är nog sämst i sverige på att uppdatera min blogg, men jag måste bara säga att de är mycket att stå i nu i mitt liv. Eller ja, mycket för mig att stå i. Jag menar, allt är ju relativt =).

Men iallafall, så var jag i Kil och spelade Generationstävling med pappsen igår (lördag). Resultatet i listan blev bra, men spelet var...jaa, allt annat än bra. Det kan jag garantera, alltså inget som jag bara säger. Men iallafall, pappa måste få godkänt ändå, det tycker jag allt. Hur som helst så vann vi 1 Dussin nya Pro V1or var. Och det var som tredjepris. Fast egentligen andrapris, men dem som kom tvåa tog paraplyer istället, det måste ses som årets miss. Eftersom man faktiskt kunde byta in grejjerna man vann. Vilket jag och pappa såklart utnyttjade. Jag bytte till mig en stilig golfvagn.

****

Annars då?. Jo, jag jobbar och står i som vanligt, har faktiskt sålt för 11350 nu, eller vad det nu kan bli..inte så himla illa efter 3 veckor, varav inte en enda full vecka, har ju faktiskt bara jobbat..hmm 10 dagar blir det nu.

****

Nu har jag inte så mycket mer att skriva just för tillfället, mer än att jag och Anders nog ska spela golf sen. Det är väl det.

Oj, NEJ. Jag måste ju verkligen bara GRATULERA Sophie till studenten, som hon tog nu i torsdags!!

Fytusan, GRATTIS Sophie=)

/David



RSS 2.0