golf (:

mja, idag var dagen då jag spelade golf för andra gången iår( ?! ).  Det var riktigt kul, fast jaa, det regnade ju, och det blåste, och det var otroligt dåligt spel. Men som sagt, det var kul ändå. Spelade som de flesta gånger med Anders och Carl, och när vi på det 16:e hålet kom till en fläck där det var en massa is på sidan, så stannade vi där för lite ishockeygolf.
Det var också kuligt.

Dock ska det sägas att jag faktiskt gjorde två par, i kylan och regnet.. och ja, mer än så behöver vi inte kommentera spelet, för dem övriga hålen var det K A S S T spel.

__________

Läste förresten att Tiger Woods, allas vår käre världsetta tjänade unge för 750 miljoner kronor förra året, varav ca 150 miljoner var på inspelade prispengar, viket betyder att han sysslar med reklam med mera, och s.k appearance pengar (alltså pengar han får för att spela tävlingar). Så ja, han är ett hyfsat varumärke.

__________

Förresten, skulle inte ni också vilja spela golf på denna banan?..
image41

Banan är Bay Hill i Florida, och för att få spela den, så måste du antingen checka in på lyxhotellet precis brevid, för 250 dollar per natt, eller vara så bra så att du har möjlighet att tävla mot Tiger Woods varje helg.

Aldrig har 250 dollar låtit så överkomligt.....

/David

Nåt du vill säga?
Postat av: Jennie

fin bild :)

2008-02-28 @ 02:53:37
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Einar

Får erkänna mig slagen i antal par, tror dock jag vann bästa brutto på fina 49 slag, eller för er icke golfare, 13 över par! dvs ILLA!

2008-02-28 @ 21:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0