35 ödestiga sekunder

35 sekunder.
Så snabbt kan tydligen en hockeymatch avgöras, och då 35 sekunder in i matchen, inte 35 sekunder före slutet eller nåt sånt.
Frölunda chockstartade ju den första kvartsfinalen nere i Borgen.

Efter 35 sekunder stod det 2-0, och FBK såg ut som ett slaget lag. Så blev det ju tillsist också, men det blev betydligt mer nerv i det, än vad man trodde efter första periodens slut. Då hade frölunda spelat ut FBK i tjugo minuter, men de två kvarvarande perioderna var helt och hållet Färjestads.
Dem var grymt bra sista 40, och det behövdes, annars vet man inte hur snabbt man skulle trott att denna serien skulle vara över, och Frölunda inkasserat 4 enkla vinster.

Dock ska Christopher Heino-Lindberg ha en stor guldstjärna på hjälmen, utan hans lir så hade det stått 5/6-0 i första perren, och FBK hade kunnat ta sitt pick och pack, och förbereda sig inför torsdagens fajt i varglyan.

Men vad håller Thomas Rhodin på med egentligen, någon som kan förklara för mig?
Han var inne på alla tre baklängesmål, och slarvade och hade sig matchen igenom. Och ändå har han i princip mest speltid av alla backar i hela FBK.

Lite bättre backar finns ju att ta in på plan när det gäller lite. För vi har ju ändå Jonas frögren, Richard Lintner, Dominik Granak, m.fl.
Jaja, Tommy vet väl vad han gör. Får vi hoppas?.

*******
Tycker som nästan alla andra.
Varför får inte Mikael Holmqvist typ avstängning för den riktigt fula grejjen han gjorde på allas våran Richard Wallin?
Ja menar, om man ger nån en knytnäve på isen, så är det direkt, minst, två minuter, i princip. Och när man sedan gör det från avbytarbåset blir det ingenting? Vart är det logiska i det? Inte vet jag.

********

Har för övrigt nyss sökt arbete på Teknikmagasinet på Bergvik. Yeeeey!

/David


Nåt du vill säga?
Postat av: Allvetande A.

Han blir avstängd..... Anmäld till diciplin nämden Aka, lotterinämden..

2008-03-12 @ 16:55:19
Postat av: Ellen

Tack så mycket :) Ah, jag gillr den också även om den är helt pladdrig. :) Men ändå! Sockerchock typ ^^

Well, menar du The Game nu? :) Eller menar du någon av snubbarna i G-Unit. :) Men om du menar Game så är han också snygg och nej, du låter inte gay :)

2008-03-12 @ 17:53:45
URL: http://fuckingfancy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0