Färjestad krossar Frölunda. BORTA!

Bevittnade krossen av Frölunda igår, i deras egna indianhydda bestående av 12000 galna fans, och i två perioder spelade FBK riktigt riktigt bra, snudd på guldform?
Ja menar, det är inte många lag som klarar av att rå på Frölunda nere i Skandinavium, och sättet som Färjestad gjordet det på var imponerande.
Främst tyckte jag personligen att den helfinska kedjan med Eero Somervuori, Esa Pirnes och Jani Tuppurainen var den bästa, men även den (lite löjligt kallade) dribbelkedjan, bestående av Micke Johansson, Fabian Brunnström och Per Åslund var grymma.
Och då ska vi komma ihåg att "vi" har minst en grym kedja till att plocka fram när det verkligen gäller nästa vecka, den med Rickard Wallin, Pelle Prestberg och Jörgen Jönsson.

Sen att Emil Kåberg kanske kommer tillbaks snart, tror jag betyder mer för laget än vad många kan tro, han har en enorm energi, och slutar aldrig kämpa.
__________________

Dock hade Frölunda krossat FBK, om det inte vore för vår nya stjärnkeeper Jonas Gustavsson. Han var verkligen minst sagt outstanding, och om det inte vore för 6-7 stycken  riktigt svettiga räddningar, så hade FBK fått det svårt nere i Götet.
Så TACK Jonas, för att du gav oss lite hopp inför den kommande veckan, hoppas verkligen han blir belönad med att få stå mycket i slutspelet, det kan vara räddningen, när laget i övrigt sviktar.

image44In action.

/David

Nåt du vill säga?
Postat av: Lia Florenz

Hej, hoppas att du får en bra fredagkväll :}

2008-03-07 @ 14:29:18
URL: http://mydearbylia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0